23.10.08

Κοττάκης – Πυργιώτη … τα παπαγαλάκια της δεξιάς

Όσον αφορά το Μανόλη Κοττάκη, εγώ εντόπισα το ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι και σας ενημέρωσα πιο παλιά. Ίδιο και χειρότερο παπαγαλάκι «κύρους» είναι και Πυργιώτη. Δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα. Σας την είχα προσφέρει στο πιάτο κι αυτήν πιο παλιά.
Τώρα επειδή μας επισκέφθηκε ο μέγας Μανόλης στην Κομοτηνή για τη συνήθη επιλεκτική «ενημέρωση» για να προωθεί τις προσωπικές του επιδιώξεις (για να μην πούμε την επιβίωσή του ως ανίκανος) αλλά και επειδή σέβομαι την αγωνία και τις προτεραιότητες της παρέας, να σας καταθέσω και τα διπλανά δημοσιεύματα του Πρώτου Θέματος. Είναι χαρακτηριστικά πόσο έχουν γνώση οι φύλακες (οι συνάδελφοί τους δηλαδή) και για τους δύο. Την Πυργιώτη όπως βλέπετε την έχουν πλήρως απομυθοποιήσει και ξεφωνίσει ως απολύτως ελεγχόμενο παπαγαλάκι της δεξιάς που κυβερνά (της ανίκανης δεξιάς δηλαδή, της κλέφτρας δεξιάς, της επικοινωνιακής δεξιάς του παραμυθιάσματος των πολιτών και του απίθανου μεγέθους διορισμών ημετέρων με δανεικά). Τον δε Κοττάκη, όπως βλέπετε, δεν τον θεωρούν απλά χαφιεδάκο, τον ξεφωνίζουν ήδη ως κακό συνάδελφο που δεν διασταυρώνει τις ειδήσεις του και παρασύρεται με πάθος από το φανατισμό και τις προκαταλήψεις του. Δείτε τι γράφουν για τη γκάφα Χατζηγάκη που «παρέσυρε» και τον Μέγα Δημοσιογράφο Κοττάκη.
Στο Χρόνο δεν του έμαθαν να είναι πιο προσεκτικός,ειδικά όταν γράφει για μεγάλα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και για πολύ καλύτερούς του, όπως οι εισαγγελείς τους οποίους έπιασε εύκολα στο στόμα του;
Διαβάστε την «έγκυρη» άποψή του για το Βατοπέδι. Λέει ο εμφανώς ανεπαρκής ότι «Αν (οι εισαγγελείς) "έπεσαν" πάνω σε υφυπουργούς, ασφαλώς και δεν είχαν άλλη επιλογή από το να υποβάλουν πορισματική αναφορά (δηλ. ένα φάκελο που περιέχει μαρτυρικές καταθέσεις χύδην, χωρίς αξιολόγηση στη Βουλή) στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου. Και σωστά παραιτήθηκαν. Σε μία μόνον περίπτωση μπορεί η πράξη της παραίτησής τους να ιδωθεί από άλλη σκοπιά: Στην περίπτωση που παρέβλεψαν να υποβάλουν στην πορισματική τους αναφορά και τις αποφάσεις υπουργών κυβερνήσεων του παρελθόντος με τις οποίες χαρίστηκε η κυριότητα της Βιστωνίδας στους "Βατοπαιδινούς"». Παραδέχεται λοιπόν το παπαγαλάκι του Στυλιανίδη ότι ορθώς τυπικά παραιτήθηκαν οι εισαγγελείς χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αλλά αμέσως πάει να τους βγάλει μεροληπτικούς και μπλοφαδόρους και με ταπεινά κίνητρα γιατί δεν θέλουν να μπλέξουν το ΠΑΣΟΚ. Τόσο τραβηγμένη είναι αυτή συκοφαντία άνευ έτερου στοιχείου που ακόμα κι αν ίσχυαν τα όσα λέει για ευθύνες του ΠΑΣΟΚ δεν νομιμοποιείται να τους κρίνει τόσο αυστηρά.
Ισχύουν όμως όσα λέει; Όχι. Για δύο βασικούς λόγους:
1.Καμία κυριότητα δεν πήρε το Βατοπέδι. Έγινε μάλιστα δικαστήριο με τάση να δικαιωθεί το δημόσιο το οποίο σταμάτησε ο Δούκας. Καμία κυριότητα, κι αυτά που διαδίδουν και η ΠαπαρήγοΤσίπρες ότι την παραίτηση από τη δίκη την έκανε το ΠΑΣΟΚ είναι επαίσχυντα ψεύδη. Γιατί άραγε έγινε το δικαστήριο από την κυβέρνηση Σημίτη αν είχε παραχωρηθεί η έκταση; Απλά πάνε να συγχύσουν και να αποσυντονίσουν τον κόσμο.
2.Οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς, ακόμα κι αν πίστευαν ότι ήταν κλεφταράδες οι ΠΑΣΟΚοι, τα ενδεχόμενα αδικήματά τους παραγράφηκαν επειδή απλά αδράνησε να ερευνήσει την υπόθεση η Ν.Δ.! ΜΕ λίγα λόγια, καμιά δουλειά δεν έχουν, εκ του νόμου αυτό, οι εισαγγελείς με το ΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ με τη Ν.Δ. (εκ του νόμου επαναλαμβάνω) μπορούν να ασχοληθούν.
Αντιλαμβάνεστε τι ενημέρωση πουλάει το πουλαίν που φαντάζεται το καμάρι της Ροδόπης πρωθυπουργό και τον εαυτό του Ρουσόπουλο. Καταλαβαίνετε τι εκπαίδευση έχει πάρει από το ΧΡΟΝΟ.

logikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.