10.9.08

Συνασπιστικά και logika

Λάκης
Ξέρετε γιατί «πέφτει» δημοσκοπικά ο Τσίπρας; Μα αγαπουλίνες μου γιατί δεν κάνει πλέον «Αλ Τσαντίρι» ο Λάκης! Υπερβολές; Καθίστε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Κυβέρνηση ο Κοντομηνάς οσονούπω και να δείτε (με την άδεια του αφεντικού) πόσο εσπευσμένα θα τρέξει ο «Θεός της σάτιρας» να δώσει το φιλί της ζωής στο «Χρυσό Αγόρι» της … Αριστεράς – καμία σχέση βέβαια με τα Golden Boys Πολύδωρα.
«Αντικειμενικότητα»
Ωραία, πέσανε Πυργιώτισσες, Ευαγγελάτοι και Πρετεντέρηδες να μας πείσουν ότι η καταγγελία του ΠΑΣΟΚ για νοθεία ήταν άκαιρες, χωρίς στοιχεία, αδιάφορες, υπερβολικές και άλλα πολλά κοσμητικά επίθετα απαξίωσης μιας σοβαρής και μείζονος πολιτικής καταγγελίας και στάσης. ΜΜΕ είναι αυτά, ρευστότητα θέλουν για να συναλλάσσονται και τα έχουν ανάγκη, κατανοητό πλέον και από τις όλο και πιο γηρασμένες νοικοκυρούλες της πρωινής ζώνης. Μπούρδες λένε, οι ΠΑΣΟΚοι φοβούνται να τους βρίσουν γιατί το παιχνίδι αυτό έχει ρίσκο και η ζωή συνεχίζεται. Μια ερώτηση: ποιος αμφιβάλλει ότι αν την καταγγελία την είχε κάνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο ο ΣΥΝ αντί του ΠΑΣΟΚ δεν θα βλέπαμε τίτλους και σχόλια:
  • ΑΥΤΗ είναι αντιπολίτευση! Μπράβο στον ΣΥΝ
  • Και πού να είχαν 10 βουλευτές ακόμα οι θεοί του ΣΥΝ
  • Νέα αποκάλυψη και καταγγελία Τσίπρα – Ο Δικομματισμός προσβάλλει και νοθεύει τον ιερό χώρο της Βουλής
  • Χαστούκι του ΣΥΝ στην Κυβέρνηση – Αμηχανία του ΠΑΣΟΚ
  • Σύρεται το ΠΑΣΟΚ πίσω από την ωριμότητα – υπευθυνότητα και διεισδυτικότητα της ομάδας Αλαβάνου – Τσίπρα
  • Πρωταγωνιστής και πάλι ο ΣΥΝ – Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει!
Τι λέτε, επιστημονική φαντασία είναι αυτά;
Χαρίτος
Σου κόπηκε το πλαστικό χαμόγελο Τάκη μας; Ένα ολόκληρο καλοκαίρι φόρεσες τη μάσκα του «αισιόδοξου» και του «ευτυχισμένου» ΣΥΝασπιστή με ένδυμα χαμόγελου τύπου «ΤΖΟΚΕΡ» (βλ. BATMAN). Βρε παιδί μου, ο Κατσιμίγας, ο Δάμωνας, ο Τσάγκος και άλλοι, είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Συμπολίτες μας του ΣΥΝ που τους βλέπεις και δεν σου προξενούν απορία. Εσύ φαινόταν ότι έστω και με το στανιό το απολάμβανες το παιχνίδι της ανόδου του ΣΥΝ. Ονειρευόσουν μεγαλεία πονηρούλη. Πού ξέρεις; Και καμιά θεσούλα; Ε όλο και αυξημένη θα ήταν η διαπραγματευτική δύναμή σου. Σου λέγαν και «μπράβο, μας στήριξες Τάκη» στου Λαναρά και κορδωνόσουν αυτάρεσκα. Τελευταία κόπηκε όμως το τεχνητό χαμόγελο – ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Γιατί Τάκη μας; Κουράστηκαν τρεις μήνες οι μύες του προσώπου σου και δεν άντεξαν; Ή κάτι συνειδητοποίησες και είπες «αξίζει άραγε τον κόπο και το σφίξιμο»;

logikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.