16.9.08

Άρχισε να τα χάνει ο Ρουσσόπουλος…

…και έβγαλε στα τηλεοπτικά κανάλια, πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Πρόσωπο με Πρόσωπο», ακόμα έναν κουμπάρο … τον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο «αόρατος» και «άφθαρτος» υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή χωρίς να έχει τίποτα ουσιαστικό να πει και διώχνοντας συνέχεια τις ευθύνες από επάνω του, επωμίστηκε με τον χειρότερο τρόπο την υπεράσπιση σε μια δύσκολη στιγμή του Μεγάρου Μαξίμου. Κουμπάρος να σου τύχει!!!

4 σχόλια:

  1. Όντως, τον λυπήθηκα να σου πω την αλήθεια.

    Δεν έβαλες το καλύτερο κομμάτι στο τέλος... το τελειωτικό χτύπημα από τον Λοβέρδο:
    "Κ. Υπουργέ. Η εκτίμηση του Ελληνικού Δημοσίου (στη δίκη του 2003 με αγωγή της Μονής Βατοπεδίου προς το Ελλ. Δημόσιο για τη διεκδίκηση της λίμνης Βιστωνίδας) ήταν ότι θα την κερδίζαμε την υπόθεση. Και το θέμα θα είχε κλείσει. Θυμίζουν, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με ερώτηση που καταθέτουν σήμερα, κ. Καχριμάκης κλπ, ότι στις 7 Ιουνίου του 2004 (επί Ν.Δ.), ο αρμόδιος υπουργός διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει λόγος επανεξέτασης. Και από τότε εκινεί μια υπόθεση η οποία κρατά 4 χρόνια. Ο κ. Αλογοσκούφης στη Βουλή, πιεζόμενος από τον κ. Βενιζέλο, λέει ότι παγώνουν οι σχετικές πράξεις. κ. Υπουργέ, πότε είχε δίκιο; Το 2004 ή σήμερα; Τότε που τις άφησε ελεύθερες ή σήμερα που τις παγώνει; Έχετε κι εσείς ως μέλος της κυβέρνησης την πολιτική ευθύνη. Πότε είχατε την πολιτική ευθύνη; Το 2004 ή το 2008; Δεν μπορεί να είχατε και τις δύο φορές δίκιο".

    Στο οποίο ο κ. Στυλιανίδης κατάπιε την γλώσσα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε Γιώργο.Όλη η εκπομπή ήδη είναι στην διαδικασία του upload.Μόλις τελειώσει θα την δείξουμε στο ελληνικό λαό!!!
    Και Γιώργο μην ξεχάσω...Πέεεεεεφτουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε εγώ έχω μια απορία.πως θα τους βρούν τους έχοντες αφού αυτά που δηλώνουν είναι τόσα λίγα που θα ναι λιγότερα από τους μη έχοντες που δηλώνουν ακριβώς τα όσα έχουν...θα τους ψάξουν έναν έναν...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @divaynne...Δεν χρειάζεται να ψάξουνε μακριά,παρά μόνο να δούνε τον καθρέφτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.