16.9.08

Επιτέλους λίγο πολιτική

Στην πολιτική δεν υπάρχουν ρίσκα, δεν υπάρχουν χτυπήματα στην πλάτη του ψηφοφόρου από την μία και επιλεκτική αμνησία από την άλλη. Η πολιτική δεν είναι δημόσιες σχέσεις, ψεύτικα χαμόγελα, playstation και dvd. Δεν είναι αναισθησία.
Η πολιτική είναι θέσεις και δουλειά … για να μπορέσεις να υλοποιήσεις το όραμα σου και να δώσεις στον λαό ένα κοινωνικό και αποτελεσματικό κράτος, μια δίκαιη κοινωνία. Να δώσεις ελπίδα, για να ζωντανέψεις το όνειρο! Πολιτική σημαίνει να υπηρετείς και όχι να σε υπηρετούν!!!
Ο Γιώργος Παπανδρέου, το σαββατοκύριακο που πέρασε, έκανε κάποιους να ανησυχήσουν και να χάσουν τον ύπνο τους, βλέποντας ότι οι προτάσεις του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να βρίσκουν απήχηση στον κόσμο. Ο πρόεδρος του Κινήματος, πιο σίγουρος από ποτέ και απαλλαγμένος από τις εσωκομματικές ίντριγκες και την αμφισβήτηση, μίλησε στην ψυχή του Έλληνα και έβγαλε στο φως τα προβλήματα και τις ανησυχίες του. Ίσως αυτό να είναι η αιτία ότι ο Έλληνας πολίτης άρχισε να τον εμπιστεύεται ξανά, γιατί τον νοιώθει σαν έναν από αυτούς.
Από εδώ και στο εξής, το χρέος όλων μας είναι συνεχής αγώνας για την τελική ΝΙΚΗ της Δημοκρατικής Παράταξης και την απαλλαγή από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Χρέος όλων μας είναι να μοιραστούμε την αισιοδοξία μας με τους φίλους μας, τους γείτονες μας, τους συναδέλφους μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Τα χαρμόσυνα μαντάτα αρχίσανε να έρχονται, όχι από τις δημοσκοπήσεις οι οποίες είναι το αγαπημένο σπορ τα τελευταία χρόνια της δεξιάς, αλλά από τις γειτονιές, από τον εργασιακό μας χώρο, από τα μέρη συνάντησης με τους φίλους μας.
Η νέα Αλλαγή που πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρέου και η οριστική ρήξη και ανατροπή με το κάθε τι που μας γυρίζει την πλάτη στο μέλλον … είναι πιο κοντά από ποτέ. Πιστέψτε το και αγωνιστείτε γι’ αυτό!!!
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.