16.9.08

Αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. 2,2% μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1 (δείτε την δημοσκόπηση έτσι όπως την παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του καναλιού) φέρνει πρώτο το ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου, μπροστά από την ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ, μετά τις εξαγγελίες του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ, συγκεντρώνει 28,8%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 26,6%. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,8%, το ΚΚΕ με 6,8%, ο ΛΑΟΣ με 4,6% και οι Οικολόγοι με 2,2%.
Σε ερώτηση για τον ποιόν εμπιστεύονται περισσότερο οι ψηφοφόροι, όσον αφορά στην Οικονομία, ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 35%, ενώ ο Κώστας Καραμανλής απέσπασε το 30%. Σε άλλη ερώτηση για το αν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα σήμερα με κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, το 41% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση απάντησαν ναι.
Το παραμύθι «του καταλληλότερου» τελείωσε…και πέρασαν αυτοί καλά, κι εμείς καλύτερα!!!

2 σχόλια:

  1. Τώρα που βλέπουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες, τώρα είναι που θα πέσουν σαν τις μύγες στα σκατά. Μέχρι και τα ψάρια στις λίμνες ξεπούλησαν οι λιμασμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι ξαφνικά οι Ρωμιοί ξυπνήσαν απ' το λήθαργο είναι... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μακάρι να είναι κι αληθινό, αλλά θα μου επιτρέψετε ν' αμφιβάλλω λίιιιιγο ακόμη για τη νοημοσύνη τους...

    Όσο για τη ΝΔ, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ οι Έλληνες ξύπνησαν απ' το λήθαργο, ΔΕΝ πρόκειται να ορθοποδήσει, για τον απλούστατο λόγο ότι... δεν διαθέτει στελέχη με μυαλό που να μπορούν να την ορθοποδήσουν! Κι αν υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις, δεν υπάρχει... κανείς αρκετά οξυδερκής να τους ακούσει...

    Ίσως θα πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο τον Τσίπρα (κι ας είναι κι αυτιστικός)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.