19.9.08

Νέα δημοσκόπηση της ALCO δίνει προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ με 1,8%

Νέα δημοσκόπηση που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το ΠΑΣΟΚ είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς σε έρευνα της εταιρίας ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ALTER, το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με διαφορά 1,8%.

Πιο συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 27,9%, ακολουθεί η ΝΔ με 26,1, ο ΣΥΡΙΖΑ με 8,3%, το ΚΚΕ με 6,6%, ο ΛΑΟΣ με 5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,1%. Στο ερώτημα για το «ποιος είναι καλύτερος για πρωθυπουργός» (και όχι καταλληλότερος όπως συνήθως στις περασμένες δημοσκοπήσεις) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου προηγείται με 34,2% και ακολουθεί ο Κώστας Καραμανλής με 30,7%, κάτι που επιβεβαιώνει ότι το «μεγάλο όπλο» του κυβερνόντος κόμματος, δεν είναι πλέον στο απυρόβλητο…
Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη σφυγμομέτρηση που γίνεται μέσα σε τρεις μέρες και δείχνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προηγείται. Στην προηγούμενη της METRON ANALYSIS για τον ΑΝΤ1, το ΠΑΣΟΚ προηγείτο με 2,2%.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/9/08 12:22

    Κι όμως υπάρχει μια κατηγορία που άνθρωπος της ΝΔ είναι μπροστά.Στο ερώτημα για "το ποιος είναι καταλληλότερος για γιατρός...", η Νατάσα Παζαΐτη είναι πρώτη με διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.