27.8.08

Ερευνητής και συνεργάτης του «Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου» υπήρξε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Σύμφωνα με το βιογραφικό του υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, υπήρξε επί 3 έτη την περίοδο 1997-2000, ερευνητής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου και συνεργάτης του καθώς δίδαξε στο μεταπτυχιακό τμήμα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το ακαδημαϊκό έτος 1997-1998. Ε, και;;;
Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου από την ίδρυση του το 1995, το οποίο εμφανίζεται ορισμένες φορές και ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση είναι ο νομικός Σπυρίδων Φλογαΐτης, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση στο εκλογοδικείο, μετά από ενστάσεις που υποβλήθηκαν στις τελευταίες εκλογές, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ του Ευριπίδη Στυλιανίδη, του Ιλχάν Αχμέτ και της Χρύσας Μανωλιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις δηλαδή, έχει αντίδικο τον … εαυτό του!!! (Περίπτωση Στυλιανίδης εναντίον Ιλχάν)
Ακόμη ένα γεγονός που δεν πρέπει να ξεχάσουμε είναι η τεράστια χρηματοδότηση που πήρε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου την περίοδο που ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ήτανε υφυπουργός Εξωτερικών και υπεύθυνος για τις χρηματοδοτήσεις των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Μόνο το έτος 2007 το Κέντρο «εισέπραξε» από το ΥΠΕΞ 872.275€…
Μεγάλο φαγοπότι μεταξύ συγγενών και φίλων, με τα λεφτά του ελληνικού λαού!!!

Διαβάστε σχετικά:

2 σχόλια:

  1. Κι όμως ο Σπυρίδων Φλογαΐτης την περίοδο του ΠΑΣΟΚ έγινε ότι έγινε. Διαβάστε σε αυτήν την σελίδα το βιογραφικό του ... μέχρι και σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου υπήρξε!!!

    http://www.ana.gr/gr/biogr/flogaitis_spyros.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/08 11:26

    kala re.den mporei na ginei elegxos stis mko pou,pws kai giati dinontai tosa polla lefta?kanenas den endiaferetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.