27.8.08

Το ΣτΕ ξαναβιάζει το ΥΠΕΧΩΔΕ: Είμαστε θεατές ή…συμμετέχοντες;

To ΣτΕ έκρινε άκυρη της απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ για χωροθέτηση του μεταλλείου του Περάματος, καθώς αυτή θα συνεπαγόταν πιθανή χρήση εκρηκτικών σε ακτίνα 500 μέτρα από κατοικημένες περιοχές.
Έτσι κάπως «κλείσανε» και το λατομείο του Μαρκόπουλου, που ακόμα…λειτουργεί! Αλλά οι Αθηναίοι, ως ΓΝΗΣΙΑ ΤΡΑΓΙΑ, κάθονται και κοιτάνε και – περιστασιακά – «τρίζουν» σαν τις άμαξες.
Να δω τώρα τους Ροδοπίτες και τους Εβρίτες: Θα τρίξουν κι αυτοί σαν άμαξες ή σαν…αμαξηλάτες; Γιατί ΔΕΝ θεωρώ τους συντοπίτες μου συγγενείς της Αθηναϊκής…πανίδας και πιστεύω ότι δουλεύουν στα…ΔΥΟ πόδια κι όχι στα τέσσερα!
Για να δω λοιπόν: Θα φροντίσουν ώστε οι αποφάσεις του ΣτΕ να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα εκεί; Ή μήπως θα ακούν…«μπαμ» και θα…παίρνουν το 100;
Θέλω να ελπίζω ότι η φάρα μου μοστράρει μεγαλύτερο τσαμπουκά…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.