6.7.08

Δήμαρχε σίγουρα δεν γνωρίζεις τον Δημήτρη Φουρλεμάδη;;;

Η ερώτηση είναι απλή! Τον γνωρίζεις μόνο ως όνομα, γιατί αυτό ξεστόμισες στο δημοτικό συμβούλιο, ή κάτι παραπάνω; Είναι αναμενόμενο όταν κάποιος κατηγορείται και μάλιστα όταν και το κατηγορητήριο είναι βαρύ γι’ αυτόν, ν’ αρχίσουν οι «φίλοι» και οι «γνωστοί» του να ξεχνούν! Το καταλαβαίνουμε απόλυτα…

Έπεσε στα χέρια μας το πολυτελέστατο λεύκωμα του απολογισμού δράσης 2004 – 20006 του Ευριπίδη Στυλιανίδη το οποίο εκδόθηκε λίγο πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές. Σ’ αυτό και συγκεκριμένα στην σελίδα 106, βλέπουμε την φωτογραφία του Γενικού Διευθυντή (τότε) της ΜΚΟ «Αλληλεγγύης» Δημήτρη Φουρλεμάδη, του δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, του Υφυπουργού Εξωτερικών (τότε) Ευριπίδη Στυλιανίδη και του εκπροσώπου της Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής Πρωτοσύγκελου Κωνστάντιου Παναγιωτακόπουλου. Η φωτογραφία χρονολογείται στις αρχές του 2007, όταν και οι παραπάνω κύριοι περιόδευαν στη Ροδόπη στα πλαίσια της προεκλογικής κοινωνικής πολιτικής του υφυπουργού, διανέμοντας τρόφιμα ως «συμβολικό δώρο» για τις γιορτές στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η περιοδεία ξεκίνησε από τα κοντέινερ των Σαπών, συνεχίστηκε στον ξενώνα «Αγάπη» της οργάνωσης και κατέληξε στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΡΩΜ, απ’ όπου και η φωτογραφία.

Η συνέχεια; Όλοι μαζί συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της Κομοτηνής, έκαναν χιούμορ και τα είπανε σαν καλά φιλαράκια! Ύστερα απ’ αυτό η ερώτηση συνεχίζει να παραμένει σε εκκρεμότητα…Ο δήμαρχος Κομοτηνής τον γνωρίζει τον Δημήτρη Φουρλεμάδη ή όχι;;;
Ψάχνοντας για την περιοδεία του Ευριπίδη Στυλιανίδη και των φίλων εκείνη την χρονική περίοδο, βρήκαμε ρεπορτάζ σ’ όλες τις τοπικές εφημερίδες που έχουν ηλεκτρονική σελίδα…εκτός από μία! Και αυτό το αρχείο έκανε φτερά, μαζί με άλλα.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.