14.6.08

Αποκλειστικό: Η αφίσα του επόμενου Balkan Bus Festival…2009

Μάθαμε την έκπληξη που θα μας επιφύλασσαν και κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό οι «καλλιτεχνικοί» επιτελείς του Δήμου Κομοτηνής για το επόμενο Έθνικ Φεστιβάλ…το γνωστό σε όλους μας Balkan Bus Festival. Το ιστολόγιο μας, εξασφάλισε και σας παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα την αφίσα της εκδήλωσης.
Σ’ αυτό συμμετέχουν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «Δωσίλογοι» από την Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, ο «Κατατακτήριος Νομικής» από το 646 ΤΠ και το τοπικό μουσικό συγκρότημα «Τα χαμένα κοτόπουλα» από την Ξυλαγανή.
Guest star συμμετοχή ο Γιώργος Μάγκας, ο οποίος θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στο φεστιβάλ. Χορηγός το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο παίρνει την σκυτάλη από την ΥΔΑΣ του Υπουργείο Εξωτερικών. Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα το κόστος των εκδηλώσεων, ο μισθός του καλλιτεχνικού διευθυντή, ο οποίος τυγχάνει να είναι και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στις Σάπες!!!!!!!!

Γράφει και καλλιτεχνεί ο Μιχάλης «Βαλκάνιος» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

3 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΑΦΙΣΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ".ΠΟΛΥ ΓΥΦΤΙΚΟΣ ΡΥΘΜΟΣ...........ΚΑΡΥΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδα τους δωσίλογους στην... έδρα τους, τη... Μαλακάσα! Ο frontman της μπάντας, ο Σανιδάς, ήταν όλα τα λεφτά!!!

    Αλλά και τα waterboys της αφίσας, δεν τον άφησαν ούτε μια στιγμή να... δείξει ότι ίδρωσε! Τον... έβρεχαν συνέχεια!!!

    Με το λιβανιστήρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους ο δήμαρχος βρήκε ρόλο που του αρμόζει αλλά και του ταιριάζει.Μην θυμώσει όμως ο καλλιτεχνικός διευθυντής και αντιπρόεδρος και και και

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.