22.4.08

Οι προτιμήσεις σε blog από το Troktiko

Ένα από τα πιο δυναμικά ενημερωτικά blogs που υπάρχουν στην ελληνική μπλογκόσφαιρα είναι το Troktiko. Ένα μπλόγκ που μέσα σ’ αυτό, σύμφωνα με τους διαχειριστές του, τίποτα δεν γράφεται τυχαία. Φήμες λένε ότι την διαχείριση του συγκεκριμένου ιστολογίου την έχει η δημοσιογραφική ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κάτι το οποίο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι επισκέψεις στο Troktiko μέσα σε τρεις μήνες από την δημιουργία του, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το 1.000.000 και κάθε δύο τρεις μέρες η ομάδα του blog διαβάζει ορισμένα ελληνικά ιστολόγια και τα προτείνει στους αναγνώστες.
Σήμερα ενημερωθήκαμε από ένα email ότι ήταν η σειρά μας. «Ένα καλό ακριτικό blog, σε μια δύσκολη ακριτική περιοχή» ήταν η λεζάντα για μας [ δείτε εδώ ]. Ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.