24.12.07

Τα γραμμάτια προς τους «υποψηφίους» και τους υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ στη Ροδόπη…

…άρχισαν να πληρώνονται! Οι υποσχέσεις που δοθήκαν σε μερικούς κατά την προεκλογική περίοδο και σε άλλους την βραδιά των εκλογών κατά την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των βουλευτών και εν μέσω μπουνιών, απειλών και κλωτσιών, γίνονται τρεις μήνες μετά πράξη…
Έτσι σ’ ένα από τα παρακλάδια του Υπουργείου Παιδείας, στην Εθνική Επιτροπή Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας, εδώ και λίγες ημέρες από την σύσταση της, συμμετέχουν τέσσερις Ροδοπίτες.
Ο Χρήστος Μπρατζουκάκης ως Πρόεδρος της, που δικαιολογεί έτσι την υποτυπώδες «υποψηφιότητα» του στις εκλογές του περασμένου Σεπτέμβρη. Ως μέλος, ο κανονικός υποψήφιος βουλευτής και νικητής των εκλογών Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος μετά την «φιλική συζήτηση» που είχε την νύχτα των εκλογών με τον γενικό διευθυντή – bodyguard του Ευριπίδη Στυλιανίδη, «δώρισε» την πρωτιά του. Ο Μιχάλης Πολυτσάκης, συνεργάτης επί ετών του πολιτευτή της ΝΔ Κυριάκου Μπαμπασίδη, που ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές «αποστάτησε» και μεταγράφηκε στο στρατόπεδο Στυλιανίδη. Και τέλος την τετράδα κλείνει ακόμα ένας υποψήφιος, αυτή την φορά δήμαρχος, ο Αριστείδης Σαρχοσίδης. Οι τελευταίοι δυο συμμετέχουν ως μέλη στην συγκεκριμένη επιτροπή.
Έτσι, ο απόστρατος αξιωματικός, μετά την σύνταξη του, θα απολαμβάνει και την παχυλή αντιμισθία του Προέδρου. Παραπονεμένα δεν θα μείνουν και τα μέλη της επιτροπής, όσο αφορά το χρηματικό κομμάτι του θέματος, μιας και αυτά θα πληρώνονται.
Έτσι τα προεκλογικά και μετεκλογικά γραμμάτια του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη αρχίζουν ένα ένα να τακτοποιούνται.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/12/07 12:30

    Δεν «πληρώνονται» τα γραμμάτια. ΞΕ-ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! Εξοφλούνται. Και μετά θα έρθουν κι άλλες συναλλαγές, με τους ίδιους ή άλλους, που θα ξεπληρωθούν στην καμπούρα μας όλα. Από τον «ενάντια στη σιωπή»! Τον «Ενάντια στη μετριοκρατία». Πόσο Άριστος άραγε είσαι αν λέγεσαι Ιλχάν, βγαίνεις πρώτος και υποχωρείς συμβιβαστικά σαν δεύτερος μαζί με τον τρίτο που γίνεται «πιο τρίτος», είσαι δήθεν επιτυχημένος μορφωμένος δικηγόρος και ηγετική μορφή ανάμεσα σε ποσοστό λαού, και δέχεσαι το ξεροκόμματο της συμμετοχής σε επιτροπή με πρόεδρο τον άλλο «άριστο», τον...Μπραντζουκάκη, ξεμωραμένο συνταξιούχο (με πτυχία διοίκησης βέβαια) που αναζητεί λύση στα υπαρξιακά του. Ή το ξεροκόμματο δεν είναι ξεροκόμματο και είναι ΚΟΜΜΑΤΟΣ; Άραγε σε πόσες θέσεις έχει βολέψει τον Ιλχάν; Σίγουρα η Ολυμπιακή (η ΠΑΝΘΕΟΝ συγκεκριμένα) η άλλη χρυσοπληρωμένη. Και πόσους άραγε «μη μέτριους» συμπολίτες μας έχει άραγε εξαγοράσει για να τον διαφημίζουν ως «κεφάλαιο για τον τόπο»; Και πώς; Με ποιες συμμετοχές σε ποιες επιτροπές; Προσωπικά δεδομένα; Ε τότε ας πάψουν να μιλούν για «κεφάλαιο». Α, και για άλλοθι κρατά ή αναβαθμίζει και καναδυό ΠΑΣΟΚους να μην του χαλάσει η μόστρα. Αλίμονό μας!
    Καλή χρονιά και καλά και διεισδυτικά μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.