25.12.07

Που είναι τα κονδύλια για τους επίκουρους;;;

200 καθηγητές έγιναν επίκουροι επί Ν.Δ. και εποχής Γιαννάκου, αλλά κατόπιν η Γιαννάκου τους…ξ-επι-κούρεψε!!! Γνωρίζω τουλάχιστον έναν ο οποίος είναι πιθανώς το λαμπρότερο μυαλό στον κόσμο στον τομέα του (hint: ας κοιτάξει τη λίστα κι ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, γιατί τον γνωρίζει κι αυτός) και είναι ακόμη στις ΗΠΑ, περιμένοντας να εγκριθούν από το ΥΠΕΠΘ τα σχετικά κονδύλια για ν’ αναλάβει τη θέση του στη Λάρισα.
Να σημειωθεί ότι όλοι είχαν κάνει αγωγή κατά του ΥΠΕΠΘ και της Μυαλέτας Κουκουτσίκου για τα…δυστράπελα, αλλά την απέσυραν όταν…επαναδιορίσθηκαν στις ίδιες θέσεις που ξαναδόθηκαν αργότερα, αφού είχαν…καταργηθεί από την «υπουργό» την πρώτη φορά! Οπότε τώρα περιμένουν τα κονδύλια ή θα ξανακάνουν αγωγή, για να μάθει όλος ο κόσμος ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί να απασχολεί έξυπνους ανθρώπους εντός των συνόρων της κι ότι, όποιος έξυπνος θέλει να έρθει, δεν μπορεί μεν να…παρεμποδιστεί, αλλά ούτε και να περιμένει να γίνει κι Επίκουρος!
Για να μην επαναληφθεί ΚΑΙ σε αυτήν την περίπτωση αυτός ο…μαϊντανός ο
Einstein που είχε το…θράσος να δηλώνει ότι «η εξυπνάδα είναι περιορισμένη αλλά η βλακεία απεριόριστη», αλλά και για να αποστασιοποιηθεί και…διανοητικά ο νέος Υπουργός Παιδείας από την…«ανθρωποσαλάτα» (με κουκούτσια!!!) προκάτοχό του, ας επιμεληθεί να λάβουν τις θέσεις τους οι κύριοι αυτοί, εφόσον το επιθυμούν – αν και πραγματικά πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα «χάσουν» το μυαλό τους στο βωμό της μετριότητας (έως ηλιθιότητας) όπως και πολλοί «ομοειδείς» τους…Τι να πω, αφού ξέρω από…πρώτο χέρι ότι είναι «μυστήριαι αι βουλαί των ανθρώπων»…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.