12.12.08

Χρυσαυγίτες, ακροδεξιά στοιχεία, «αγανακτισμένοι ευυπόληπτοι πολίτες», «νοικοκυραίοι» και ορισμένοι άσχετοι εναντίων φοιτητών στην Κομοτηνή

"Αγανακτισμένοι πολίτες" εναντίον φοιτητών
Το κλίμα τρόμου και η προβοκάτσια που δημιουργήθηκε όλη την ημέρα στην Κομοτηνή, με διάφορες φήμες και χιλιάδες sms που στάλθηκαν σε κινητά τηλέφωνα, ότι δήθεν αναρχικοί θα ρημάξουν την πόλη … έπιασαν τόπο! Οι γνωστοί – άγνωστοι παρακρατικοί, που δημιούργησαν αυτό το μήνυμα, καλούσαν τον κόσμο της Κομοτηνής, να δράσει ως πολιτοφυλακή και να «προστατέψει» τις περιουσίες του!!! Στην πλειοψηφία τους, «αγανακτισμένοι ευυπόληπτοι πολίτες» και ακροδεξιοί επιτέθηκαν στους φοιτητές, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να είναι αποκλεισμένοι στο κτίριο της Παλιάς Νομικής για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.
Όλα ξεκίνησαν μετά την πορεία των φοιτητών, η οποία ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία Κομοτηνής και κατέληξε έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ειρηνικά! Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της πορείας και μπροστά απ’ αυτήν υπήρχε αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ και στο πίσω μέρος της μια αντι – πορεία των «αγανακτισμένων» Κομοτηναίων.
Μετά το τέλος της πορείας , υπήρχαν οι γνωστές αντεγκλήσεις ανάμεσα σε μέλη της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης και των ΜΑΤ. Κι ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις δεν απαντούσαν στις λεκτικές επιθέσεις των νεαρών, ανέλαβαν δράση οι «αγανακτισμένοι ευυπόληπτοι πολίτες», οι οποίοι επιτέθηκαν αναίτια στους φοιτητές, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια της κεντρικής πύλης της σχολής, να τους προπηλακίσουν και οι σπουδαστές να παραμείνουν αποκλεισμένοι μέσα στο πανεπιστήμιο πάνω από τέσσερις ώρες.
Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής, ο Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, ο πολιτευτής της ΝΔ Κυριάκος Μπαμπασίδης και φορείς του εμπορικού κόσμου της πόλης έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις (!!!) βρήκαν λύση για την απομάκρυνση των «αγανακτισμένων ευυπόληπτων πολιτών» και την αποχώρηση των φοιτητών από την σχολή…
Δυστυχώς τέτοια γεγονότα μας γυρίζουν τις μνήμες χρόνια πίσω, όταν το παρακράτος κυβερνούσε!!!
Δείτε φωτογραφίες από την διαδήλωση και την «αγανάκτηση» στο Flickr…

Διαβάστε σχετικά:

"Αγανακτισμένοι πολίτες" εναντίον φοιτητών"Αγανακτισμένοι πολίτες" εναντίον φοιτητών"Αγανακτισμένοι πολίτες" εναντίον φοιτητών"Αγανακτισμένοι πολίτες" εναντίον φοιτητών

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/08 01:47

    όχι ρε φίλε, δε θα αφήσουμε να μας κάψετε για να μαζέψει ψηφαλάκια ο Αλαβάνος !! θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που θα προσπαθείτε να καταστρέψετε τις περιουσίες μας και να βανδαλίσετε τις πόλεις μας.
    άμα σας λείπει τόσο η καταστροφή, καταστρέψτε τα γραφεία και τις περιουσίες αυτών που σας προστατεύουν...
    ούστ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/12/08 04:28

    Από πόλη σε πόλη το νοητικό επίπεδο διαφέρει.
    Τους άλλους τουλάχιστον κάτω τους δουλεύουν από τα κανάλια...
    εδώ τα πρόβατα τα δουλεύουν με sms...

    Τουλάχιστον κατάφεραν και σας βγάλανε στο δρόμο 19χρονα κοριτσάκια...
    Aυτά από τα οποία προστατεύσατε την πόλη! Τα ονόματα σας πρέπει να γραφτούν στο σπαθί...

    Από τους προστάτες ποιος θα μας προστατέψει;

    Καημένη Κομοτηναίε που κατάντησες, να σε δουλεύουν... μέσω sms

    ΥΓ. ΤΟΣΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ MMS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/12/08 07:09

    ti egine, sas xalase pou o kosmos sas ftinei?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "φύγετε ρε δεν είστε Κομοτηναίοι.Τι δουλειά έχετε εδώ;".Τέτοια ακουγότανε χθες από διάφορους "άσχετους" συνδημότες μας.

    "δεν φεύγουμε.θα μας κάψουνε τα μαγαζιά",έλεγε κάποιος άλλος την ώρα που ούτε επαγγελματίας ήταν,ούτε είχε κάποιο μαγαζί εκεί κοντά.

    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/12/08 10:35

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΑΘΗΝΑ Ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
    Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/12/08 13:57

    Μπραβο στους κατοικους της
    Κομμοτηνης.

    Οι μεταφερομενοι Διαδηλωτες
    -Πλιατσικολογοι Εμπρηστες πηρανε τον ΠΟΥΛΟ και εφυγαν αναυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή θέλω να είμαι καλόπιστος...
    Περιμένω από την επίσημη Ν.Δ. να καταδικάσει τους "αγανακτισμένους πολίτες" αν δεν το κάνει απλά θα μπορώ ελεύθερα να πω οτι τους δίνει στέγη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/12/08 14:50

    Ποιός σας πείραξε συντροφάκια μου και σκούζετε; Σας δείρανε; Σας κάψανε;
    Απλώς, σας σπάσανε τον τσαμπουκά οι Κομοτηνιώτες ... Ηλικιωμένους ανθρώπους δείχνουν οι φωτογραφίες!
    Πάρτε λοιπόν το μάθημά σας, ηρεμήστε λιγάκι, και σταματήστε να καλλιεργείτε το μίσος, επαναστάτες του γλυκού νερού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ορισμένοι φίλοι Κομοτηναίοι, παρακαλούνται να μην μιλούν για σπασίματα μαγαζιών.
    Η μοναδική φορά που σπάστηκαν μαγαζιά στην όμορη αυτή πόλη ήταν αυτή.
    http://valiacaldadog.blogspot.com/2007/11/blog-post_06.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/12/08 15:35

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ

    Τους άλλους τουλάχιστον κάτω τους δουλεύουν από τα κανάλια...
    εδώ τα πρόβατα τα δουλεύουν με sms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/12/08 16:11

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ,ΔΕΝ ΣΠΑΣΤΗΚΕ,ΔΕ ΡΗΜΑΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΖΑΓΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ..
    ΠΑΡΑΥΤΑ, ΕΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ''ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ΄΄ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ Π.ΝΟΜΙΚΗΣ.
    ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΄΄ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος12/12/08 17:33

    Οι πατέρες, οι μανες, οι παππούδες
    Ρίξανε την τυραννία την χουντική

    Τα εγγόνια, οι γιοί οι κόρες
    Ρίξανε την ……Καραμανλική


    Θα αποκοτιάσουμε, που έλεγε ο αείμνηστος Φλωράκης

    Ο τοπικός τύπος, τον βασανιστή της ΕΑΤ-ΕΣΑ στα μπουντρούμια της Μπουμπουλίνας, δημοτικό σύμβουλο Κώστα Μιχελή ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσιάζουν, ως διαμεσολαβητή και ως ειρηνιστή!!!!
    Πρώτα έστειλλαν τους προβοκάτορες, και μετά την εισβολή των τραμπούκων, α-λά Πολυτεχνείο, μέσα από το τούνελ της τυραννίας, εμφανίσθηκε ο Μιχελής για να κατευνάσει δήθεν τα κακά και ενοχλητικά πνεύματα!!!!!
    Υποδείκνυε με τον γνωστό τρόπο συμπεριφοράς του Εσατζή του 1967, σ’ αυτούς τους λιγοστούς πολίτες, που αντιστάθηκαν στην εισβολή α-λά Πολυτεχνείο, να αποχωρήσουν από τον χώρο του Πανεπιστημίου, τους δικούς του δεν τους ενόχλησε, ίσως για να συνεχίσουν «το θεάρεστο έργο τους». Δεν τους βγήκε όμως. Ο Περιφερειάρχης κ. Σταμάτης με τον Κομοτηναίο Σύμβουλό του κ. Παράσχου παρακολουθούσαν τις εικόνες ντροπής μέσα από την θεοσκότεινο κτίριο της Περιφέρειας. Ίσως οι νοσταλγοί του παρελθόντος, να ήθελαν να θυμηθούν τον κολλητό τους τον κ. Σαμαρά, όταν το τον Ιανουάριο του 1990 έδωσε το σύνθημα.
    Πιό; Θα τα πούμε!!!!!
    Herena Sanchez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος12/12/08 18:18

    xaxaxa ma re paidia afiste ta kahmena ta "panthrax-i mouri mu einai san na xw faei pantoflia" na vgalun ti xoli tus.gt osa dn ftanei i alepou ta kanei kremastaria.pote allote 8a tus do8ei i eukairia na aggi3un to akadimaiko idewdes?k oi papoudes argosxoloi pu rempeliazun sta kafeneia to eidan san peripeteia prin dun ta radikia anapoda, mias k toso kairo pernane mono ape3w.i zilia gi auto pu dn ftanume i dn 8a ftasume pote, genna agelaia enstikta xwris na 8elw na prosvalw ta kahmena ta zwakia.deite gia n alla3ete dia8esi tin diktatoria tis vlakeias sto kouti tis pandwras tu va3evani(sto google i opou allou)k 8a diapistwsete oti i vlakeia einai ka8oliki,kollitiki, epikindyni,diairei k vasileuei.gelaste me ta anegefala mias k emeis 3erume na pername kala!filakia :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/12/08 19:51

    Κώδικας Da Vinci

    1)Μόνο για να εγγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, είναι η επιλογή του Δήμου Κομοτηναίων, να κατασκευάσει και να τοποθετήσει στην Πλατεία Ειρήνης, ΦΑΤΝΗ σε ΣΠΗΛΙΑ, από υλικά μη ανακυκλώσιμα, «αυτό το μεταμοντέρνο», που λένε οι νεοκαλλιτέχνες, από πλαστικό. Η σπηλιά εχει την μορφή στοάς. Κάτι μυστικιστικό μας θυμίζει!!!!
    Πλαστική Διοίκηση, στον Δήμο Κομοτηνής, πλαστική σπηλιά, μοιάζει συνολάκι Αλάν-Κουγιού!!!!!! Αν κρυώσει ο καυμένος ο Χριστούλης; Τι θα κάνουμε;

    2)Από χθές κυκλοφόρησε στην πόλη μας, η αφίσσα για την μια και μοναδική εκδήλωση, που διοργανώνει η Νομαρχία Ροδόπης, εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων.
    Όμως η αφίσσα, απεικονίζει τον Εσταυρωμένο Χριστούλη. Πάσχα γιορτάζουμε και δεν το ξέρουμε; Για ρωτήστε τον ηγούμενο Εφραίμ, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
    Σε λίγες μέρες η Χριστιανοσύνη γιορτάζει την Γέννηση του Χριστούλη μας.
    Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης, δεν ξέρει τι της γίνεται,ή τα έχουν χαμένα, ή ως πρωτομάστοροι της παραπληροφόρησης , την έκαναν την «πατατιά».
    Εκτός κι’ αν ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης, θέλει να εκφράσει Σταύρωση του φοιτητόκοσμου της Κομοτηνής.
    ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ-ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΚΡΑΥΓΑΖΑΝ, οι Φαρισαίοι και Τελώνες, δεν έγινε το θέλημά τους δεν είχαν την βοήθεια του ηγούμενου Εφραίμ.
    Έγινε το θέλημα του Καλού μας Χριστούλη και έτσι απελευθερώθηκαν οι φοιτητές μας από τον κλοιό των Φαρισαίων και των Τελώνων. Δηλ. από από αυτούς απέκτησαν περιουσία από τα περίφημα θαλασσοδάνεια ΕΘΝΙΚΗΣ-ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ, τα αγύριστα και χαρισμένα δάνεια, των αναπτυξιακών νόμων.
    Η 12η Δεκεμβρίου 2008, τα σχέδιά τους ενώ ήταν τόσο καλά μελετημένα. Απέτυχαν οι δολίως σκεπτόμενοι.
    Αμήν!!!!!
    Dolores Ibaruri (Pasionaria)-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/12/08 20:06

    Η Θράκη απώλεσε το Μέγιστο Πολιτικό της κεφάλαιο!!!
    - Ο κ. Κοντός επνίγει στα αβαθή νερά της Βιστωνίδας.
    - Ο κ. Ε. Στυλιανίδης – Υπουργός Παιδείας – διασκεδάζοντας στα μπουζουκομάγαζα την ώρα της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή.
    - Ο κ. Γεροντόπουλος λόγω βλακείας – ιδιότητα που ο ίδιος αποδίδει στον εαυτό του .
    ΙΣΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος12/12/08 23:43

    Φίλε piazzadelpopolo χθες δε σε είδαμε να κάνεις κανένα post, τουλάχιστον βάλε μερικές φώτο από την μέσα πλευρά της νομικής, όπως επίσης και κάνα βιντεάκι με τα καπνογόνα που έριξαν οι "αποκλεισμένοι".... αλήθεια τα καπνογόνα τι τα ήθελαν οι "διαδηλωτές";

    Όσο για τα "χρυσαυγίτες" και άλλες τέτοιες ανοησίες απλά ρίξτε μια ματιά σε ένα φετινό ημερολόγιο, 2008 έχουμε, φτάνει πια με αυτή την προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/12/08 03:10

    ma nai exeis dikio re file,einai fanero tois pasi oti exume 2008,i xounta elh3e to 73 k vevaiws esi pu milas eisai enas akratos fileleu8eros k dimokratis pu 8a epivaleis stus diadilwtes pws 8a diadilwsun,pote 8a diadilwsun,gia poion,ti 8a xun mazi tus,ti 8a forane.k gw loipon gia na dei3w ta dimokratika mu ais8imata proteinw 8rasytato EMBARGO stin agora tis komotinis.LITOTITA syntrofoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε ανώνυμε/η φωτογραφίες από όλα τα επεισόδια έχουμε αναρτήσει εδώ:
    http://www.flickr.com/photos/piazzadelpopolo/sets/72157611122745836/

    Το γράφουμε και στο ποστ.Διάβασε λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/12/08 11:02

    να μην φοβούντε οι φοιτητές πολυς κόσμος στην Κομοτηνή ειναι μαζί τους.Ο όχλος που ήταν έξω απο το πανεπιστήμιο παλιότερα έσπαζε μαγαζιά μουσουλμάνων και οι μπαμπάδες τους είχαν φέρει τον παττακό να εγκαινιάσει το σπαθί αυτο το τερατούργημα το δήθεν μνημείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/12/08 20:13

    Αφού δημιουργείτε αναρχικούς φαντάσματα και χέρι-χέρι με μέλη της Χρυσής Αυγής απειλείτε να λιντσάρετε τα παιδιά σας, τώρα θα κάνετε κέρδη φαντάσματα για να πονέσει η τσέπη σας, γιατί μόνο αυτό σας ενδιαφέρει. Ανθρωπιά και Αξιοπρέπεια έτσι κι αλλιώς δεν έχετε για θιχτούν όπως αποδείχτηκε. Φιλήστε λοιπόν με επαγγελματισμό τις κατουρημένες ποδιές αυτών που σας τρομοκρατούν, σαν καλοί επαγγελματίες που είστε, καθότι είναι και οι μόνοι πελάτες που θα σας απομείνουν τελικά.

    ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14/12/08 02:27

    paidia kserete giati to xarika??? giati ta anarxometaferomena( me mis8omena leoforia apo ton alabano)koumounopoustakia tou syriza parakalousane tous bromompatsoys pou prin apo ligo brizane, na tous sunodeysoun ekso apo to panepistimio kai epeita apo thn komotini gia na mhn fane ksylo apo tous polites tis komotinis, kai kakos gia mena oi mpatsoi tous synodeysan.... plaka eixe!!!!!pragmatika tetoia itta....... kai fysika ta kanalia ton a8inon eidan alla..... opos panta!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/12/08 02:30

    δεν θα χαρείς πολύ ακομή γιάτι σε λίγο ο καπιταλισμός θα σαρώσει τα πάντα,και σε 2-3 χρόνια θα πετάς πέτρες και εσύ στα ματ.Εκτός αμα είσαι ο γιος του κοκκάλη η του βαρδινογιάννη τότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/12/08 02:47

    makari na mporouse na allaksei kati..... alla kai ayta ta paidakia pou fonazoun kai diadilonoun kai 8eloun na allaksoun ton kosmo simera!!! kai pisteyoun pos mporoun to pisteyo oti to pisteyoun, molis boleytoyn ginonte apo koumounistakia pasok i akomi xeirotera menoun koumounistakia me deksies ba8ies tsepes..... blepe bas. papakostantinou, alabano( pou tyxainei na einai o pio plousios politikos) kai alloi tosoi!!!!! yporxoun kai oi alloi (aytoi pou fonazan apo ekso) ayth pali tyxainei na einai deksioi ketrooi, x.a alla me aristeres tsepes.....peinane kai einai xaroumenoi anti na einai oloi mazi giati exoyn ta idia problimata..... gia ayto de 8a allaksei pote kati aderfia giati molis bolepsoume ton kolo mas toumpeki kanoume oloi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14/12/08 02:52

    entaksy isxyei syxna ayto, alla oxi panta.prepei panta na elpizeis oti kati tha allaksei alliws den allazei pote tpt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/12/08 06:35

    xaxaxa ma poio zwo ta egraye auta?ektos tu oti eisai apaideutos re filarako se pliroforisan k la8os.emeis oi apo mesa oudepote dextikame na figume me tn synodeia twn mpatswn gi auto k kratise to ntavantouri tosi wra.arketoi pu dn gustaran pidi3an ta kagelakia k efigan alla distixws auto dn mporusan na to kanun 700 atoma.autoi pu parakalusan itan o antidimarxos,o nomarxis,o petalwtis k oi ypoloipoi foreis.8a hmastan to ligotero ili8ioi na synexisume tn diamaxi ap tn stigmi pu ta pragmata ir8an etsi.to kefali dn to skiyame alla einai koini logiki oti o agwnas 8elei edafos k myala ygih k oxi ARRWSTIMENA gia na ginei.rantevou se allo xrono k isws k topo filarako.mexri tote oloi mazika se embargo stin agora tis komotinis,gia osous vevaia einai diate8eimenoi na to kanun.na kleisun ola,kala xristugenna!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/12/08 09:22

    filarako pu perimenes "eikones apo mesa" molis anarththikan.ante gt mpouxtisame malakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος18/12/08 21:09

    Opoios fobatai oti tha toy spasoyn to magazi kathetai mprosta na to prostatepsei. Den kinigaei toys foitites poy toys baftizei koykoyloforoys, eno eixe dei oti prokeitai gia eiriniki poreia xoris koykoyles!!! Mia bdomada ginotan poreies kai den espase oyte ena magazi, ki eseis akouyte ton kathe probokatora poy stelnei sms? Ki oso gia ton kyrio poy eipe na fygoyme... Na do poios tha noikiazei to spiti toy, poios tha bgainei stin kafeteria toy, poios tha psonizei ap to magazi toy klp. Gia na kseroyme kai ti leme. A! kai kati akoma! To mono poy kataferate itan na empodisete ti synelefsi toy syllogoy foititon nomikis. Sygxaritiria! Na do ti tha legate an kinigoysan ta dika saw paidia me lostoys apla kai mono epeidi pigan se mia poreia i se mia syneleysi. SYNELTHETE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/12/08 18:17

    Η ανησυχία ή ακόμη και ο φόβος ειναι διακαιολογημένα μετά απ' όλα αυτά που προβάλονται και τις μονόπλευρες απόψεις στα επαίσχυντα Μ.Μ.Ε. της χώρας μας. Αδικαιολόγητη όμως είναι η αντίδραση των Κομοτηναίων και κυρίως η ευκολία με την οποία πίστεψαν το sms. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο εύκολα χειραγωγούνται οι μάζες.... Θα πρέπει όμως οι περισσότεροι αγανακτησμένοι να σκεφτούν ότι αν δεν ήταν οι φοιτητές/φοιτήτριες, δεν θα είχαν καν καταστήματα!!!! Για αναλογιστείτε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.