25.12.07

Εδώ Στυλιανιδιστάν (πράξη 32…χριστουγεννιάτικη)

>>>>
Εδώ Στυλιανιδιστάν! Ακούτε;
>>>>
Είπαμε να είσαι εντεταλμένο όργανο ορισμένων «πολιτικών», αλλά και αυτό πάλι; Εμφάνισαν ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ! Τελικά στην περίοδο της επταετίας μαθαίνεις πολύ καλή προπαγάνδα. Έσπασαν λέει και τα τηλέφωνα. Ε μ’ αυτά που άκουσαν!
>>>>
Πάντως από την ομάδα των τριών (Μαρούδας – Σταυρόπουλος – Δαμιανός), οι δυο άρχισαν σιγά σιγά να τα χαλάνε με την τοπική ΝΔ. Ο Μαρούδας μετά την συζήτηση του προϋπολογισμού του 2008, όπου σταθεί και βρεθεί μιλάει με τα χειρότερα (και με το δίκιο του, δεν άκουσε λίγα κι αυτός) για τον Δήμαρχο.
>>>>
Ο δε Σταυρόπουλος σε συνέντευξη του, χαρακτήρισε τα λαμπάκια και τα πανηγύρια του Δημήτρη Κοτσάκη, άγουστα και του επίστησε την προσοχή ώστε να λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Κομοτηνής. Για τον Δαμιανό, δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Τηρεί αυστηρά τους κανόνες…της εξουσίας!

>>>>
Κουτσό άλογο όμως ο πρώτος σε δημοτικότητα πολιτικός από το χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και γενικά στην πολιτική ζωή του τόπου μας; Καλά δεν διαβάζετε ποτέ και τίποτα; Δεν παρακολουθείται την επικαιρότητα; Θέλετε να αντιπροσωπεύσετε και την ανανέωση και την αλλαγή νοοτροπίας στο Κίνημα. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
>>>>
Αν κάποιοι δεν παίζουν πόκα, ας παίξουν με τα τρία…χιλιάρικα που «καθάρισε» ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τους πλημμυροπαθείς. Από την άλλη αν δεν θέλουν, ας παίξουν το παιχνίδι «ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ». Αυτό το ξέρουν πολύ καλά. Είναι πρωταθλητές!
>>>>
Ροζ σκάνδαλο στο Υπουργείο Πολιτισμού, με αποτέλεσμα ο κολλητός της Παζαΐτη, Χρήστος Ζαχόπουλος, να πέσει στο κενό γιατί δεν άντεχε την κοινωνική κατακραυγή. Το ροζ σκάνδαλο στο Δήμο Κομοτηνής αν γίνει γνωστό, ποιος θα πέσει στο κενό; Ιδού η απορία!
>>>>
Άντε και καλά Χριστούγεννα πολίτες του Στυλιανιδιστάν!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/12/07 05:04

    Ρε παιδιά τί ώρα είναι ο Βαβατσικλής την Τετάρτη στη τηλεόραση? Χριστουγεννιάτικα σας έπιασε οίστρος και ανεβάσατε post πολλά και χ'αθηκε από την πρώτη σελίδα η ενημέρωση για τη συνέντευξή του. Προσέξτε τα αυτά... Τα Χριστούγεννα ποιος το πρόσεξε το post με την παρουσίαση της συνέντευξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.