12.10.07

LE-COPY-MONDE-PASTE

Τα λέω συνέχεια κι έχει μαλιάσει η…χούφτα μου:
1. ότι η ΝΔ ταΐζει «κουτόχορτο» τους άκρως επιρρεπείς οπαδούς της περί «ελλείμματος» που μας έθεσε υπό επιτήρηση αφού υπολογίστηκε…λάθος (σε σχέση με τις οδηγίες της Eurostat, απολύτως σύμφωνα με τις οποίες υπολογιζόταν επί Σημίτη).
2. ότι η ΝΔ προσπαθεί (χωρίς να τα καταφέρνει, πέραν του συνόλου των αναλφάβητων - ή μάλλον…«αναρίθμητων» - ψηφοφόρων της) να πείσει τους πάντες ότι ανέβηκε το ΑΕΠ αλλά ΔΕ με πιστεύουν ΟΛΟΙ οι…γαλαζοπίτουρες. Χωρίς αμφιβολία, δε θα πιστέψουν και την εγκυρότερη εφημερίδα της Γαλλίας (και μια από τις εγκυρότερες στον κόσμο) Le Monde που θα τους πει ΕΠΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ τα ίδια πράγματα (μέχρι εκεί εκτείνεται η…παραφυάδα τους)!!!
Οι… λιγότερο «φυτικοί» από τους οπαδούς του κυβερνώντος κόμματος, όμως, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ (χωρίς – ευλόγως – να είναι…απολύτως βέβαιο, λόγω των γνωστών…«φυσικών» περιορισμών) να κατανοήσουν, αν όχι…πλήρως, τουλάχιστον μερικώς, το παρακάτω δημοσίευμα:
«Το ελληνικό θαύμα (της αύξησης του ΑΕΠ) ήταν μύθος. Η Ελλάδα είναι στην μπούκα των Βρυξελλών για το εύρος των ελλειμμάτων, αλλά και τον τρόπο υπολογισμού τους. Η αναθεώρηση του ΑΕΠ έγινε με τρόπο ώστε να λαμβάνονται υπόψη οι παράνομες δραστηριότητες - όπως η διαφθορά, η πορνεία, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το λαθρεμπόριο - κάτι που έκανε τους ειδικούς της Eurostat να αναπηδήσουν στις καρέκλες τους.
Αναθεωρώντας προς τα πάνω το ΑΕΠ με τη βοήθεια της «μαύρης» οικονομίας
(στγ: εγώ το αποκάλεσα «παραοικονομία», αλλά είναι ένα και το αυτό – και το διευκρινίζω για τις…γαλαζο-string-άτες «ξανθιές», που δεν καταλαβαίνουν) η κυβέρνηση Καραμανλή ήθελε να μειώσει το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος. Αλλά δεν της βγήκε
ΣΤΓ: Οι εκφράσεις με bold και τα παλιά μου γραπτά στα blogs σας, αποδεικνύουν ότι Η ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!!! Ακόμη και η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ είναι ίδια (με εξαίρεση τη «μαύρη οικονομία», αντί για «παραοικονομία» που ήδη επισήμανα)!!!
Ακριβώς έτσι: «Δεν της βγήκε». Ούτε της κυβέρνησης, όπως επακριβέστατα είχα γράψει, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ LE MONDE, όπως αναμφισβήτητα γράφω τώρα. Γι’ αυτό και διάβασε την ενότητα Uli Chris στην Piazza, στον Τέλη και στο Μιχάλη, όπως και τα forums του «freeday.gr» και με «ξεσήκωσε»!!!
Μιλάμε για ΠΟΛΥ «COPY-PASTE» ρε παιδάκι μου. Φαίνεται ότι η νέα γαλλική πολιτική υποδεικνύει πολύ…στενό «μαρκάρισμα» σε μας τα αμερικανάκια...
Γι’ αυτό τη γουστάρω!!!
ΥΓ 1: Τώρα, αν…«κάποιος» φιλοκυβερνητικός έτυχε…«κάτι» να καταλάβει (έστω κι από…σπόντα), ας δει κάτω απ’ το τραπέζι (και μέχρι το…πάτωμα) αν φοράω σώβρακο…
ΥΓ 2: Και οι χούφτες των…μεταξοβράκηδων έχουν «μαλλιάσει», αλλά για άλλους λόγους (και…κάτω από το τραπέζι – μέχρι το πάτωμα!!!)
ΥΓ 3: Αυτά συμβαίνουν στις Βρυξέλες, όταν οι «φυτικοί» της κυβέρνησης διασταυρώνονται με τους…«φυστικί» της Ευρώπης: ΤΡΩΝΕ ΦΥΣΤΙΚΙ!!! Αλλά συμβαίνουν κι εδώ, μέσα στα blogs και κάτω απ’ το…τραπέζι.
ΥΓ 4: Γι’ αυτούς που πιστεύουν τι λέει η κυβέρνηση: Η κυβέρνηση μόλις είπε να σκύψετε κάτω από το τραπέζι και να…τσιμπήσετε ένα φυστίκι!!! (Για το καλό της χώρας!) Καλά…καλά…μη σπρώχνεστε και προσέχτε ΤΙ ΠΑΤΑΤΕ!!!
ΥΓ 5: Hasta la…PIASTA!!!

Uli Chris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.