12.10.07

Το κυκλοφοριακό, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Κομοτηνής

Στην online δημοσκόπηση του ιστολογίου μας για το ποιο θεωρείται εσείς μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη της Κομοτηνής βγαίνουν τα εξής συμπεράσματα.
Πρώτον, ότι το κυκλοφοριακό εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης μας και πάνω σε αυτό η νέα δημοτική αρχή δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα. Ούτε κατάφερε με τις προεκλογικές φανφάρες του υφυπουργού, τότε, Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Δημάρχου Κομοτηνής να «αποκτήσει» και να παραχωρηθεί το κτιρίου της Πυροσβεστικής στον Δήμο για την δημιουργία χώρου στάθμευσης, αλλά ούτε να καταφέρει η Κομοτηνή να χρηματοδοτηθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση για την δημιουργία ποδηλατοδρόμων.
Δεύτερον, η καθαριότητα δεν είναι μέχρι στιγμής στα επίπεδα που θα ήθελε ο δημότης και αυτό διαπιστώνεται καθημερινά, τρίτον, ένας στους δέκα περίπου «αντιλαμβάνεται» ότι αυτή η πόλη δεν έχει υποδομές (!!!) και τέταρτον και τελευταίο, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση μας, η Κομοτηνή ΕΧΕΙ χώρους πρασίνου.
Συμμετοχή : 64 IP
Ερώτηση : Ποιο θεωρείται μεγαλύτερο πρόβλημα στην πόλη της Κομοτηνής;
Αποτελέσματα : Κυκλοφοριακό 27 (42%), Καθαριότητα 24 (37%), Έλλειψη χώρων πρασίνου 3 (4%), Ανυπαρξία υποδομών 6 (9%), Άλλο 4 (6%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.