10.10.07

Έτσι μπράβο!!!

Σε δημοσίευμα του στα Μικροκομοτηναίικα, ο «Χρόνος» κάνει λόγο για ενοποίηση των νομών Έβρου και Ροδόπης με πρωτεύουσα την Αλεξανδρούπολη! Και προσθέτει:

Είναι εύλογα ερωτήματα τα οποία φαίνεται ότι δεν έλαβαν υπόψη οι διάφοροι «μάγειρες» του υπουργείου Εσωτερικών, όπως δεν έλαβαν υπόψη και τι θα γίνει σε ένα γενικό ξεσήκωμα των Κομοτηναίων, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μεταβούν στην Αθήνα με μαύρες σημαίες και παλούκια και να σπάσουν όποια κεφάλια κάνουν τέτοιους παράλογους σχεδιασμούς επί χάρτου χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις ευαισθησίες της Κομοτηνής.

ΔΙΑΝΑ έκανε ο «Χρόνος» στο παραπάνω. Να προσθέσω επίσης, ότι μερικοί Κομοτηναίοι είναι ΗΔΗ στην Αθήνα και γεμίζουν τα κουμπούρια τους! Και αυτά στις θήκες και αυτά μες τα σώβρακα!!! Και πολύ σωστά προτρέπει τα ΡΑΔΙΚΙΑ της ηγεσίας του ΥΠΕΣ να λάβουν υπόψη 2-3 πραματούδια, όσο ακόμη ο εγκέφαλός τους - έστω και υποτυπωδώς - οξυγονώνεται...

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.