22.10.07

Σοφίες που σπανίζουν!

Κι όμως: τα πιο ΣΟΦΑ λόγια του Σαββατοκύριακου, τα άκουσα από τη Ντορίτσα. Είπε εν ολίγης ότι, όσο το ΠΑΣΟΚ αριστερίζει, το κόμμα της θα λαμβάνει τις ψήφους του κυρίως χώρου του ΠΑΣΟΚ, στις οποίες το Κίνημα φαίνεται να γυρίζει την πλάτη.
ΣΟΦΟΤΑΤΕΣ ΣΟΦΙΕΣ από μια κυρία που μάλλον στις «ΣΟΦΙΣΤΕΙΕΣ» μας είχε συνηθίσει. Αλλά, όπως πάντα, έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη! Γιατί εγώ τα ‘πα ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ! Κι αν βάλει κανείς και ΠΟΣΕΣ φορές τα ‘πα, τότε η Ντορίτσα έρχεται…13η! Σαν το μπαμπά της!!!
Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας;
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΦΟΥ – ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ – Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΑ Κ – Ε – Ν – Τ – Ρ – Ω – Ο ! ! !
Χοντροκεφαλέστατοι!!!
Και είναι υποτιμητικότατο το γεγονός ότι, ενώ μέχρι και η Ντόρα (Ναι, η Μητσοτάκαινα-Μπακογιάννενα!!!) το κατάλαβε, μερικοί από αυτούς ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να το καταλάβουν, ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ!!!
Και –ιδιαιτέρως– βλακωδώς!
Ήμαρτον, Χατζατζάρη μ’! Παράγκα του Καραγκιόζ’ θα μας καταντήσουν οι «Αριστεριάζουσες»…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.