22.10.07

Το βιογραφικό του Δημήτρη Σταμάτη

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το βιογραφικά του νέου Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Δημήτρη Σταμάτη, δεν διάβασα πουθενά για την αποχώρηση του το 1993 από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ και την προσχώρηση του στην «Πολιτική Άνοιξη» του Αντώνη Σαμαρά όπου διετέλεσε και γενικός διευθυντής του κόμματος, ως στενός συνεργάτης του προέδρου. Επίσης διάβασα για τις εκλογικές του επιτυχίες την περίοδο 1985 – 1990 και τις επιτυχίες του ως Διοικητή της Πολιτικής Αεροπορίας και ως Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Σκοπίμως ή για κάποιο άλλο λόγο δεν αναφέρεται η πολιτική δραστηριότητα του Δημήτρη Σταμάτη πριν το έτος 1985 και μετά το έτος 1990, παρά μόνο από το 2004 και μετά. Σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια στην κεντρική πολιτική ζωή της χώρας και της Θεσσαλονίκης, πόλη στην οποία πολιτεύεται ο νέος Γενικός Γραμματέας. Επιμελώς, τόσο από το βιογραφικό που φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα του όσο και από τα βιογραφικά που δημοσιοποιήθηκαν στον τοπικό τύπο της Κομοτηνής και της Περιφέρειας, υποκρύπτονται οι εκλογικές «αποτυχίες» του ως υποψήφιου Δημάρχου Καλαμαριάς το 1982 και το 2002 και το πολιτικό του παρελθόν στο κόμμα της «Πολιτικής Άνοιξης». Επίσης ενδιαφέρον έχει που από την υποψηφιότητα του ως βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης το 2004, λείπουν οι λέξεις…«απέτυχε να εκλεγεί».

Nivas comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.