24.4.07

Συνέπεια λόγων και έργων

Στις 7 Μαρτίου 2007, σε επίσκεψη του στο υπαίθριο αθλητικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής, ο Κοτσάκης συνοδευόμενος από τον Κώστα Μιχελή, πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης, παρουσίασαν στα τοπικά ΜΜΕ την εικόνα εγκατάλειψης του προαναφερόμενου χώρου.
Σπασμένα τζάμια, ανοιχτά φρεάτια και βρύσες χωρίς νερό αντίκρισαν τα στελέχη της «Σύγχρονης Πόλης» και το θέμα έπρεπε να πάρει την δημοσιότητα που του αναλογούσε. Η κακιά απερχόμενη δημοτική αρχή, σύμφωνα μ’ αυτούς, άφησε στο έλεος του χρόνου τις εγκαταστάσεις και αμέλησε παντελώς γι’ αυτές, με αποτέλεσμα την εικόνα που έδειχναν εκείνον τον καιρό.
Οι δηλώσεις που ακολούθησαν από τον Κοτσάκη είναι οι εξής: «…όταν υπάρχουν εγκαταστάσεις σε τέτοια κατάσταση, δεν προσελκύουν κανέναν. Άρα λοιπόν στόχος είναι με αυτή την περιοδεία να γίνει καταγραφή και αμέσως μετά, γρήγορα όμως, η συντήρηση όλων αυτών των εγκαταστάσεων.»


Σήμερα, πενήντα μέρες μετά, σε επίσκεψη μας στο συγκεκριμένο χώρο καταλαβαίνουμε και διαπιστώνουμε την πολιτική οντότητα του Κοτσάκη. Εκτός από τα ψέματα που ξεστομίζει χωρίς κανένα ενδοιασμό, νομίζει ότι μπορεί να παίζει με την νοημοσύνη των κατοίκων αυτής της πόλης. Καθημερινά διαπιστώνετε η αδυναμία του να κουμαντάρει το τιμόνι του Δήμου Κομοτηνής, πιστοποιώντας έτσι, ένα από τα προσωνύμια που του έχουν προσάψει, αυτό του αχυράνθρωπου.
Αν η καθαριότητα και η συνέπεια των λόγων μας είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν σαν ανθρώπους, τότε σίγουρα η εικόνα του υπαίθριου αθλητικού κέντρου, ταιριάζει απόλυτα στο Κοτσάκη και την παρέα του. Φτάνει πια, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.


Οι φωτογραφίες τραβηχτήκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 23 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.