24.4.07

Η Νέα Πορεία καταδικάζει τις αντιδημοκρατικές και αυταρχικές πολιτικές

Η «Νέα Πορεία» καταδικάζει τις όλο και πιο συχνές, τον τελευταίο καιρό, επιθέσεις αστυνομικής βίας και τρομοκρατίας ενάντια στους νέους της πόλης μας, που αγωνίζονται για τις ιδέες, για τις αξίες, για μια δίκαιη κοινωνία ενάντια στη λήθη, ενάντια σε αντιδημοκρατικές και αυταρχικές πολιτικές.
Η βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές της νεολαίας του ΣΥΝ, που διαδήλωναν ειρηνικά, μπροστά στο Ηρώο, το Σάββατο 21 Απριλίου, ημέρα μνήμης 40 χρόνια από το πραξικόπημα, οι προσαγωγές νέων και ο άγριος ξυλοδαρμός τους αποκαλύπτουν την αναβίωση ενός κράτους καταστολής και καταπάτησης των ατομικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων.
Η «Νέα Πορεία», για τα προχθεσινά γεγονότα, καταγγέλλει ακόμη την ένοχη σιωπή των τοπικών πολιτικών εκπροσώπων της κυβέρνησης. Σιωπή που νομιμοποιεί την τρομοκρατία και τη τυφλή αστυνομική βία και καταστολή που χρησιμοποιείται για να καμφθεί ο αγώνας και η αντίσταση των κοινωνικών δυνάμεων απέναντι στην αντιλαϊκή και αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης της «Νέας Δημοκρατίας».
Η «Νέα Πορεία» ζητά από τους πολιτικούς, κοινωνικούς φορείς, κόμματα και συνδικάτα της πόλης και του Νομού, να καταδικάσουν τις απαράδεκτες αυτές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, να αντιδράσουν αποφασιστικά στην αστυνομική βία και τρομοκρατία και να στηρίξουν τον αγώνα της νεολαίας και της κοινωνίας, για Δημοκρατία, Ελευθερίες, κοινωνική απελευθέρωση και δικαιοσύνη.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέας Πορείας
Τάσος Βαβατσικλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.