24.2.07

Το μήνυμα των Δημοτικών Εκλογών στην Κομοτηνή


Κείμενο του Τέλη Κελεσίδη στην εφημερίδα "Θρακική Αγορά"
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2006: Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής κλείνει την προεκλογική εκστρατεία του με μία ομιλία, στην οποία μεταξύ άλλων επιτίθεται κατά των ανθυποψηφίων του Δάμωνα Δαμιανού και Σταμάτη Μαρούδα!
Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2006: το αποτέλεσμα έχει κριθεί, ο λαός (;) αποφάσισε ότι πρέπει να υπάρχει αλλαγή στη διοίκηση του δήμου μετά από 16 χρόνια και πολλοί αποδίδουν το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, στην ομιλία του δημάρχου και στην επίθεση κατά Δαμιανού και Μαρούδα!

Γιατί η κάλπη, όταν άνοιξε αποκάλυψε περίτρανα πως από τις συνολικές ψήφους των δύο, μόνο το 20% πήγε στη "Νέα Πορεία" και οι άλλοι πήγαν πακέτο στον κ. Κοτσάκη! Κι αυτό το 20% ήταν κυρίως ψήφοι μειονοτικοί, που είχαν λόγο να ψηφίσουν τον συνδυασμό του Τάσου Βαβατσικλή.Η ακτινογραφία της κάλπης στα χριστιανικά τμήματα ήταν ξεκάθαρη! Οι ψήφοι Δαμιανού και Μαρούδα, πήγαιναν αυτομάτως στον κ. Κοτσάκη! Σε δεκάδες τμήματα η "Νέα Πορεία" είχε ακριβώς τις ίδιες ψήφους και στις δύο Κυριακές ενώ η "Σύγχρονη Πόλη" απλά τη δεύτερη προσέθεσε τις ψήφους των τριών άλλων υποψηφίων! Ενδεικτικά αναφέρεται το Ανθοχώρι, το Μεσοχώρι κ.α.

Παίχτηκε λοιπόν ένα παιχνίδι (που μάλλον ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο) το οποίο φάνηκε στην ευθυγράμμιση των τριών υποψηφίων την δεύτερη Κυριακή, το οποίο θα πρέπει να βγει στο φως! Με συγκεκριμένα ανταλλάγματα που έγιναν γνωστά και τα οποία δυστυχώς δεν έβγαλε στην επιφάνεια ο κ. Βαβατσικλής στην τελική του ο ομιλία! Λίγα είπε τελικά σε σχέση με όσα γνώριζε! Ήταν πολύ ήπιος! Τα οποία πρέπει επιτέλους να βγουν στο φως! Όλα στο φως κ. δήμαρχε! Για όλους τους δήθεν συντρόφους σου!

Υ.Γ.: 1.Καλύτερα να βγω για την πόλη κακός μάντης, παρά να γίνω "μάντης κακός"! Αυτή η συνεργασία των τριών στο δήμο, προμηνύει μια πολύ άσχημη τετραετία στο Δήμο!

Υ.Γ.: 2. Δεν είναι κανένα αστείο! Εκλέχθηκε ο Κοτσάκης! Αμέσως μεγαλονεκροθάφτης της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την επιχείρησή του στην Κομοτηνή! Επαναλαμβάνω! Δεν είναι αστείο!

Τέλης Κελεσίδης
tkelesidis@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.