27.2.13

Τα κόμματα και οι βουλευτές του Έβρου στηρίζουν τη συνένωση Φερών – Τυχερού

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της εκτελεστικής επιτροπής των συντονιστικών οργάνων των πολιτών Φερών - Τυχερού με τις οργανώσεις των κομμάτων στον Έβρο, και με τους Βουλευτές.
Σ’ αυτές, έγινε ενημέρωση για την μέχρι τώρα κατάσταση στα υπάρχοντα αυτοδιοικητικά σχήματα που μετέχουν οι πρώην Δήμοι, και κατατέθηκε η πρόταση για την δυνατότητα  δημιουργίας νέου αγροτικού Δήμου, που θα δώσει ώθηση στις δύο περιοχές.
Τα κόμματα στο σύνολό τους συμφώνησαν για το δίκαιο αίτημα των πολιτών των Φερών και του Τυχερού και δεσμεύτηκαν για την στήριξη του, το ίδιο έκαναν και οι τέσσερις Βουλευτές του Έβρου, οι οποίοι υποσχέθηκαν να αναλάβουν πρωτοβουλίες.
Οι πολίτες των δύο πρώην Δήμων περιμένουν και την δημόσια τοποθέτηση και των βουλευτών  και των κομματικών οργανώσεων.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/13 12:47

    Τον ΄Ιασμο ο Στυλιανίδης και ο Αμούτζας που έταζαν γιατί δεν βγάζουν τώρα λαλιά? Τόση κοροιδία? Μας έβαζαν να βρίζουμε το ΠΑΣΟΚ τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/13 14:57

    Σωστός ο 12:47

    Ούτε βρίζει ούτε υπερβάλλει. Έτσι είναι. Πολλά λόγια μας φλόμωσαν οι συγκεκριμένοι, ξεσήκωσαν τον "πατριωτισμό" των Ιασμιωτών, βρήκαν εχθρό το ΠΑΣΟΚ, αλλά σήμερα τσιμουδιά.

    μόνο ηρωισμούς και κενολογίες πουλούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/13 20:17

    ΣΩΣΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/13 23:32

    Θεατρικο εργαστηρι Ιασμου.Μ.Κ.Ο τι σχεση εχει ο Αμουτζας.60.000Ε καθε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/13 09:01

    Ρε το παλικάρι μας τον Κυριάκο σουσσσσ

    Κάτω τα χέρια από τον Κυριάκο. Έντιμος, μορφωμένος, σοβαρός, συγκροτημένος, αποτελεσματικός, ισορροπημένος ψυχολογικά.

    Σους είρωνες με το παλικάρι μας που τον προγκάτε επειδή θυμήθηκε τον Κολοκοτρώνη και το Νικηταρά (τον επαναστάτη του 21,όχι τον Νικήτα Κακλαμάνη το συνάδελφό του Κυριάκου μας στα δημαρχιλίκια, ξέρετε μωρέ, εκείνον τον αθηναίο Κακλαμάνη που ήταν οι φίρμες δήμαρχοι της ΝΔ με τον ΠΑπαγεωργόπουλο της Θεσσαλονίκης)

    Αί σιχτίρ παλιοκομοτηναίοι που πιάνετε στο στόμα σας τον καθηγητή μας στο Πανεπιστήμιο, τον Πρώτο Ιασμιώτη των νεώτερων χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.