28.2.13

Δριμύ κατηγορώ του φυλακισμένου Παπαγεωργόπουλου προς τον Βενιζέλο

Δηλώσεις έκανε σήμερα από την φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον Βαγγέλη Βενιζέλο, λέγοντας πως είναι «ελλιπέστατος, παρά τα τόσα χρόνια υπηρεσίας του σε υψηλόβαθμες θέσεις στον μηχανισμό της Πολιτείας. Δεν είναι δυνατόν ένας υπεύθυνος υπουργός και συνταγματολόγος να θεσπίζει νόμο περί ευθύνης υπουργών χωρίς να προνοεί και για έναν νόμο περί ευθύνης δημάρχων!!!
Καταλαβαίνοντας το λάθος του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βλέποντας έναν καλό φίλο του στην φυλακή, εξέφρασε τη λύπη του τόνισε σε γνωστούς και φίλους λακωνικά: «Mea culpa, ουδείς αναμάρτητος»!
Ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Πανίκας «Ζορρό» Ψωμιάδης, δήλωσε μέσω του πνευματικού του πως συμφωνεί με τον αδικοφυλακισμένο Παπαγεωργόπουλο και καλεί τον Βενιζέλο «να καλύψει όσο δυνατόν το γρηγορότερο το υπάρχον νομικό κενό πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.