28.2.13

Τα «γυρίζει» η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση … κατά της επένδυσης των Χρυσωρυχείων τώρα! Τ’ ακούς Μαρκόπουλε;;;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Piazza del Popolo, η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση ξεκινάει επικοινωνιακό ντεμαράζ κατά της επένδυσης των Χρυσωρυχείων στο Πέραμα Έβρου. Το Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης που λοιδορήθηκε όσο κανένα άλλο για την στάση του στο συγκεκριμένο θέμα … θα μας βάλει τα γυαλιά!
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Σταύρος Αποστολίδης με τον Δημοσθένη Δούκα … «θα κηρύξουν τον πόλεμο» στους Καναδούς χρυσοθήρες και τους ντόπιους εκπροσώπους του, με καλεσμένο έκπληξη ... τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη.
Παράλληλα η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση από την Αλεξανδρούπολη, το Πανθρακικό Συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει δράση διαμαρτυρίας στο Πέραμα, εναντίον της επένδυσης!
Τις δράσεις διαμαρτυρίας, καθώς και το συλλαλητήριο θα ευλογήσει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος θα παραστεί στην Μητρόπολη, όπου θα δώσει άφεση αμαρτιών στους βουλευτές της ΝΔ Αλέκο Δερμεντζόπουλο και Άκη Γεροντόπουλο, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Νίκο Τζανίδη και Δημήτρη Πέτροβιτς, τους εκπροσώπους της «Πολιτείας Θράκης» και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση μάλιστα θα αρχίσει να μεταδίδει ξανά το εν λόγω βιντεομήνυμα που είχε φτιάξει στο παρελθόν. Θυμηθείτε το:

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τα τελευταία γεγονότα και όπως όλα δείχνουν θα επισκεφθούμε γνωστό ψυχίατρο της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος σχολιάζει τηλεοπτικά και τα blogs…

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/13 14:30

    Χα χα χα χα χα χα! Και εγω το εμαθα. Ολο κουφα συμβαινουν.
    Επισης ο Μαρκοπουλος εβγαλε δελτιο τυπου οτι συμφωνησε να τα χωσει χοντρα στο piazza και στο Λομπι της παπαρας, γι αυτο και τα εσπασε με την Δελτα! Αντε με το καλο επιτελους.
    Θα παρουν αδεια γιατι με αυτους της ΔΕΛΤΑ προκοπη δεν ειδαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/13 14:33

    ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ. ΤΟ LOBBY, TO INPOST KAI TO PIAZZA ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/13 16:43

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΝΕΟ BLOG ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ:

    -ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΛΙΔΗ,ΔΟΥΚΑ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΕ ΤΑ "ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ'?
    -ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ?
    -ΤΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΕΓΓΡΑΦΑ)?
    -ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ?

    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/13 16:53

    re paparidia ekei sto delta pairnete eikona kai diloseis apo to inpost kai bazete lezanta "kamera loytfi souleimanoglou". kamelidi ta exases

    http://www.deltatv.gr/v2/main.aspx?mode=news&data=27-02-13-4-E%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/13 18:31

    Παιδιά του ΔΕΛΤΑ ετσι και παρουν την αδεια, το pay roll τέλος....
    Ο πρωτος που το κατάλαβε ήταν ο Πετροβιτς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/2/13 20:02

    Παλι το blog του νταλικιερη που πατησε τον Lob In Popolo?
    Ξαφνικα χασατε το χιουμορ σας;
    Να αποκαλυψετε και τις προσφατες κρατικοδιαιτες σχεσεις με την περιφερεια. Και την αυτοδιοικητικη ιστορια στην Κομοτηνη!

    Α και κατι αλλο. Υπαρχει γυναικα Μητροπολιτης η το γραψατε κατα λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/3/13 09:06

    Με την λογική της κίτρινης προπαγάνδας που χειρίσθηκαν, χειρίζονται και χειρίζεσθε το θέμα –ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ- το αποτέλεσμα για τον τόπο και τους κατοίκους της είναι μέχρι τώρα και θα είναι αρνητικό. Η αποπροσανατολιστική εκούσια πολιτική τακτική για μια 15ετία έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα, κερδισμένες βγήκαν οι εταιρείες χρυσού. Γιατί ως ποιο έμπειρες στο επιχειρείν κινήθηκαν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία σε ότι αφορά την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Αντίθετα οι κάθε λογής μπεζαχτάδες κινήθηκαν ανορθόδοξα εκβιαστικά απειλητικά χωρίς ολοκληρωμένο σχεδιασμό και έχασαν.
    Η ΔΕΛΤΑ TV ούτε πήρε αποφάσεις ούτε τις υπέγραψε. Αν θέλω τους ακούω, και μόνο αν είμαι βλαξ των βλακών θα επηρεασθώ. Για τημ πολιτική ηγεσία που εδώ και 15 χρόνια αποφασίζει και υπογράφει την εκμετάλλευση του χρυσού από ξένες εταιρείες τηρείται σιγή ιχθύος, δεν τους έμεινε ούτε λαλιά ούτε πλιαλιά.
    Η ανικανότητά τους δεν τους επέτρεψε ούτε μια προσφυγή να κάνουν στο Συμβούλιο Επικρατείας για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του τόπου. Αϊ σιχτίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.