28.2.13

Η διαφορά εκκλησία και πολιτικής

Οι Δήμαρχοι εμμένουν στην απόφαση τους για παραίτηση, αν δοθεί από την Κυβέρνηση Σαμαρά, η αδειοδότηση για τα χρυσωρυχεία χρυσού στο Πέραμα του Έβρου. Η εκκλησία «αφορίζει», απολύοντας έναν παπά που αντιδρά στα καταστροφικά μεταλλεία στις Σκουριές! Τα συμπεράσματα δικά σας…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/2/13 17:27

    Piazza, νομίζω πως σφάλεις με την τοποθέτησή σου επί των εγγράφων. Κατ' αρχήν σε ότι αφορά αυτό των δημάρχων αποτελεί μνημείο πολιτικαντισμού. Οι αδιόρθωτοι δημοκόποι δεν δηλώνουν πως παραιτούνται αυτοστιγμή σε περίπτωση κύρωσης της ΜΠΕ, αλλά θέτουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του υπουργού. Γελοίο!!! Άσε που νομίζω πως η ΜΠΕ εγκρίθηκε και απομένουν μόνο οι οικοδομικές άδειες. Το εκκλησιαστικό έγγραφο αναφέρει ημερομηνία αποπομπής του ιερωμένου τον Μάιο του 2008. Φυσικά δεν αναφέρονται οι λόγοι της αποπομπής του, συνεπώς δεν είμαστε βέβαιοι πως συνέβη λόγω της πρόσφατης αντίδρασής του στη δράση των χρυσωρύχων. Αυτά προς διευκρίνιση, γιατί δυστυχώς γύρω από το εν λόγω θέμα δημιουργούνται πολλές εντυπώσεις. Κατά τα λοιπά περιμένω τις ανταποκρίσεις του "ρουφιάνου" μας από το γραφείο προσωπικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.