4.11.12

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την συγκέντρωση στο Πέραμα του Έβρου

Μεγάλη συγκέντρωση κατά των χρυσωρυχείων στο Πέραμα του Έβρου
Δείτε φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις στο Πέραμα του Έβρου εδώ! Όποιος θέλει φωτογραφίες, χωρίς το λογότυπο της Piazza, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας (piazzapopolo@gmail.com) και να του αποστείλουμε!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/12 20:29

    Στις φωτογραφίες βλέπω δομημένα κτιρια, και την πινακίδα που γράφει αρ. αδείας 66/2012. Την οικοδομική άδεια αυτών των κτιρίων εγκρίθηκε και εκδόθηκε απο την πολεοδομική υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Και σήμερα ο υπογράφων την οικοδομική άδεια, ο δήμαρχος κ. Λαμμπάκης με την ντουντούκα αντιστάθηκε να μην λειτουργήσουν τα χρυσωρυχεία. Γιατί κοροϊδευουν τον κόσμο; Αϊ σιχτιρ θα σας κάνει καλό αφου δεν ντρέπεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/12 10:13

    Μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Λαμπάκη έκαναν τα εγκαίνια των πρώτων υποδομών των χρυσωρυχείων. Μόνο ο ο Μητροπολιτης κ. Άνθιμος έλειπε για να δώσει την ευχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/12 11:16

      Πρωινο δευτεριατικο χιουμορ... Μπλιαααααχχχχ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.