15.10.12

Ο Γιώργος Πεταλωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ;

Πληροφορίες θέλουν τις τελευταίες ημέρες, τον πρώην βουλευτή Ροδόπης και Υπουργό Γιώργο Πεταλωτή, να αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, αντικαθιστώντας την Φώφη Γεννηματά.

Οι αποφάσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου θα παρθούν τις επόμενες ημέρες κι αν καταλήξει σ’ αυτή την απόφαση θα οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, στο ότι η Φώφη Γεννηματά δεν έπεισε για τις ικανότητες της και δεύτερον, στο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να κάνει, ακόμα ένα, άνοιγμα στο Παπανδρεϊκό μπλόκ! Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν!

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/10/12 11:25

    to pasok odeuei ston dromo tou -3%.siko andrea gia na deis pos katantisan to komma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/12 11:31

    Και ράδιο αρβύλα να είναι και πάλι καλό είναι
    και για το ΠΑΣΟΚ
    και για τον Παπανδρέου
    και για τον Βενιζέλο
    και για την Κομοτηνή
    και για τον Πεταλωτή
    και για τους ΠΑΣΟΚους της Κομοτηνής
    και για την αλήθεια
    και για τη σοβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/12 12:12

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???? ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/12 13:17

      Εσύ κι άλλο θέλεις να φας? Εσκασες πια

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/10/12 13:32

      Αφιερωμένο σε Ιωαννάκη και Στυλιανίδη απο ΧΘΕΣΙΝΗ ανακοίνωση του Υπουργείου Οικον

      Η ΔΟΥ Σαπών δεν υπάρχει. Καταργείται. Κακό. Αλλά να μη μας κοροϊδεύουν.

      Στην κατάργηση 127 ΔΟΥ σε ολόκληρη την Ελλάδα προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών. Η Ειδική Επιτροπή Ενοποιήσεων ΔΟΥ ολοκλήρωσε το σχετικό πόρισμα και το παρουσίασε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, παρουσία του υπουργού Γιαννη Στουρνάρα, του υφυπουργού κ. Μαυραγάνη και όλων των Γενικών Διευθυντών που εμπλέκονται στο θέμα της ενοποίησης των ΔΟΥ.

      Σύμφωνα με τη νέα διάρθρωση των ΔΟΥ στη χώρα, ως το τέλος του έτους θα παραμείνουν 41 ΔΟΥ στην Αττική(καταργούνται 28), 11 ΔΟΥ στη Θεσσαλονίκη (καταργούνται 6), ενώ σε 13 νομούς θα παραμείνουν από 2 ΔΟΥ (καταργούνται συνολικά 35). Αυτοί είναι η Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αχαΐα, Βοιωτία, Δωδεκάνησα, Έβρος, Ηράκλειο, Κοζάνη, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Πέλλα και Χαλκιδική. Σε 36 Νομούς θα παραμείνει 1 ΔΟΥ και καταργούνται συνολικά 58.

      Σύμφωνα με το πόρισμα, οι 114 ΔΟΥ που θα παραμείνουν σε λειτουργία επιλέχθηκαν με οικονομικά κριτήρια, όπως η φοροδοτική ικανότητα και ο αριθμός συναλλασσομένων (φυσικά και νομικά πρόσωπα), αλλά και κοινωνικά και γεωγραφικά κριτήρια, όπως η δυσκολία πρόσβασης, ο νησιωτικός και ορεινός χαρακτήρας, καθώς και οι ακριτικές – παραμεθόριες περιοχές, με σκοπό, όπου καταργούνται ΔΟΥ, να δημιουργηθούν Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών. Τα Γραφεία αυτά θα στεγαστούν στα υφιστάμενα κτίρια των ΟΤΑ ή των ΚΕΠ, με σκοπό τόσο την εξυπηρέτηση των πολιτών σε ενιαίους χώρους, όσο και την επίτευξη συνεργιών μείωσης του συνολικού κόστους λειτουργίας τους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/10/12 14:38

      Ότι δεν τον χωράει η Κομοτηνή είναι γεγονός. Παραείναι μεγάλος για την πόλη με όλους αυτούς τους υπόλοιπους. Και θα επανέλθει (όχι Εκπρόσωπος Τύπου) και μερικοί θα χάσουν τον ύπνο τους.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/10/12 14:43

      Ο Πεταλωτής έχει "τελειώσει" πολιτικά.Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι παρελθόν.Μπροστά τώρα με νέους ανθρώπους για το ΠΑΣΟΚ της δημιουργίας

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/10/12 14:50

      Θα μου πει επιτέλους κάποιος γιατί έχει τελειώσει ο Πεταλωτής πολιτικά? Τι κακό έκανε στον τόπο του ή τι καλό δεν έκανε στον τόπο του, υπό τις συνθήκες που πολιτεύτηκε. Ένας θα μου πει???? Και πως τελείωσε δηλαδή κάποιος που πήρε 8 στις 10 χριστιανικές ψήφους του ΠΑΣΟΚ??? Ή μήπως για την πτώση του ΠΑΣΟΚ στο νομό φταίει ο Πεταλωτής????

      Ένας θα μου πει???

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/10/12 14:37

      ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΑΛΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ!!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος16/10/12 21:00

      Eσένα σε έπιασε καυμός για τους άλλους μισούς βλήμα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος16/10/12 21:33

      Απάντηση στο γιατί έχει τελειώσει, τι ΔΕΝ έκανε ή τι κακό έκανε, ακόμα να λάβω. Μόνο πιθηκοκραυγές με κεφαλαία γράμματα. Πάτα το ρημάδι το caps loc μεγάλε!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/10/12 12:13

    O BENIZEΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΟΣΟΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/12 17:56

      ΕΙΔΑΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/12 13:14

    Ισαλάχ να γίνει κάτι της προκοπής στο ΠΑΣΟΚ.Κι όσοι λένε για -3% ας πάνε αλλού. Εδώ είναι ο χώρος έκφρασης των προοδευτικών ανεξάρτητα από την εκάστοτε ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/12 14:16

    Πήραν την άδεια από τον Γλερίδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/10/12 21:05

    ας γυρισει βρε παιδια σαν εκπρωσοπος καλα τα ελεγε σαν υπουργος δεν εκανε τιποτα...δεν εχει προβλημα κανεις με τον ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/12 09:24

      Τι ΔΕΝ έκανε βρε αγόρι? Πες επιτέλους τι ΔΕΝ έκανε! Πες τι έπρεπε να κάνει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/10/12 23:11

      Δεν βοηθησε να ανοιξει ουτε μια θεση εργασιαε..αντιθετος με την αδιαφορια του εκλεισαν πολλα σπιτια...θες κ αλλο να σου πω;;; δεν θα σου πω κατι αλλο γιατι μπορει να διαβαζουν το πιατσα και μικρα παιδια...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/12 11:34

      "δε βοήθησε να ανοίξει ούτε μια θέση εργασίας στη Ροδόπη"

      τι λε ρε πίθηκε, σε ποιο κόσμο ζεις;;;
      διατάγματα εύρεσης εργασίας θα εξέδιδε;;;
      θα άνοιγε τις πόρτες του δημοσίου;;;;

      τι λες τώρα;;;

      ρώτησες τους λαναράδες πόσο τους βοήθησε;
      τα βοήθεια στο σπίτι;

      τον ΟΚΑΝΑ; Τη δομή για τις κακοποιημένες γυναίκες; τα κοιωνφελή προγράμματα ανακούφισης;;;

      Εσύ δλδ πιστεύεις ότι οποιος βγαίνει υπουργός πρέπει να σου στείλει το διορισμό στο σπίτι;

      Μήπως έκανε κατι λάθος για να χαθούν θέσεις εργασίαςς Ούτε αυτό.

      Έχεις κάτι συγκεκριμένο να του προσάψεις που να προκύπτει ότι δεδομένων των συνθηκών αδιαφόρησε για τις θέσεις εργασίας της Ροδόπης;

      ΈΝΑ!!!! Πες ΜΙΑ ενέργεια του ή ΜΙΑ αμέλειά του που να ήταν εναντίον της Ροδόπης ή να δείχνει αδιαφορία.

      Με τη γενικότητα "δεν έφερε θέσεις εργασίας" αστο, είσαι ξεφτίλας και που σκέφτεσαι ότι σε αυτή την περίοδο μέσα σε 2 μόλις χρόνια σαν υπουργός θα βλέπαμε θέσεις εργασίας παραπάνω στη Ροδόπη.

      Βρε ουστ στημένα πληκτρολόγια

      Τέτοιοι σαν κι εσάς έξω από το ΠΑΣΟΚ και μην στηρίξετε ποτέ Πεταλωτήδες, τρέξτε στον Καραγιουσούφ, το Χατζηοσμάν και το Στυλιανίδη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/10/12 11:52

      Έτσι μπράβο, αποκαλύψου 23:11!!! Αποκαλύψου αγορίνα, αποκαλύψου Ελληναρά μου. Διορισμό ήθελες πουλάκι μου και δεν σε βόλεψε ο Πεταλωτής??? Διορισμό και επιδοτησούλα, με αυτά σε μεγάλωσαν, έτσι σε έμαθαν και έτσι θα μάθεις τα παιδιά σοου...Αυτά ΔΕΝ έκανε και γι΄ αυτό πρέπει να φύγει? Σαν δεν ντρέπεσαι λίγο ρε.

      Άντε αγορίνα να φιλήσεις καμία κατουρημένη ποδιά μπας και σε βολέψουν πουθενά. Άντε γιατί εξαιτίας σας φτάσαμε ως εδώ, δεν μας φταίνει οι άλλοι, εσείς μας καταστρέψατε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/10/12 16:48

      23.11 έχεις λυσσάξει κατά του Πεταλωτή. Τόσος φθόνος ρε χολέρα

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17/10/12 17:05

      ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17/10/12 18:06

      Σας εφτιαξα μ'αρεσει πολυ αυτο...ναι ρουσφετι ηθελα και δεν μου το εκανε γι αυτο δεν τον ξανα ψηφισα οπως και 10000 ακομα σαν και μενα ισως και παραπανω ποσους ψηφους του δωσαμε το 2009?...τωρα εσεις πολυ τον αγαπατε τον πεταλωτη μαλλον ειστε "φιλεναδες" μαζι του...οσο για σενα 11.34 εχω να πω οτι η βοηθεια στο σπιτι δεν υπαρχει,στον οκανα επι της 3ης σεπτεμβριου( για αθηνα μιλαμε χωριατακι) τα πρεζακια γυρνανε σαν ζομπι και ζητανε μεθαδωνη πεφτοντας μεσα στο δρομο βγαζοντας απτο στομα τους κατι σαν σαλιο μιξα εμετο φαντασου ενα καφε ζελε..ο λαναρας εχει κλειση πανελλαδικα..αυτα με τα κοινωφελη δεν ξερω καν τι σκατα ειναι..οσο αυτο που ειπες για τις κακοποιημενες γυναικες ηταν η καλυτερη παπαρια που ακουσα!! αλλα για να μην συνεχισουμε σε αυτο το επιπεδο ξανα λεω ψηφοφορος του ημουν δεν με ενοχλει σαν εκπροσωπος τυπου καθολου απλα μια ζωη οσες φορες και να βαλει θα παιρνει αυτες τις 4000 ψηφους που παιρνει απο σας τις φιλεναδες του...το μονο που του δεινω μπραβο ειναι οτι ειναι πιστος πασοκ και πολλες φορες μπραβο του σε αντιθεση με μας που ψηφιζαμε χρονια και πλεον δεν προκειται να το ξανα ψηφισουμε

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος17/10/12 21:55

      Α μάλιστα!!! Να το επιχείρημα. Το ΠΑΣΟΚ έχασε ψήφους εξαιτίας του Πεταλωτή. Αν δεν ήταν αυτός και ήταν άλλος υποψήφιος δεν θα έχανε..Τι άλλο θα ακούσω!!!!

      Λοιπόν...το μετάνιωσα. Καλύτερα γράφε κεφαλαία τούβλο.

      Μεθαδόνη - όχι μεθαδώνη...σκεπάρνι

      έχει κλείσει - όχι έχει κλείση...γκασμά

      δίνω μπράβο - όχι δείνω μπράβο..."πρωτευουσιάνε"

      Να σου γράψω και κάτι στη γλώσσα σου να το καταλάβεις:

      ΟΣΩ ΚΕ ΝΑ ΧΤΙΠΙΕΣΕ ΡΟΥΣΦΕΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΙ!!! ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΙ ΑΛΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΙΣ.

      Όσο για τις "φιλενάδες" αυτά ακριβώς δείχνουν και το επίπεδό σου και την ανατροφή σου και κυρίως, πάνω απ' όλα την αντοχή σου στο διάλογο και τα τρομερά επιχειρήματα που καταθέτεις.

      Ένας από τους 4.000

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος17/10/12 23:54

      Μπράβο ρε φιλαράκι τώρα καλά μας τα είπες. Η περιγραφή σου ακριβέστατη όσο βλέπεις στον καθρέφτη. Ζόμπι με σάλιο μίξα εμετό καφέ ζελέ. Πού να μην πληρωνόσουν κιόλα για να γράφεις τέτοιες βλακείες.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος18/10/12 00:04

      18.06 Ο Κατέλης είσαι? αντε πες το

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος18/10/12 12:27

      Βάλανε τον Κατέλη να γράφει κατά του Πεταλωτή. Κι αν δεν είναι ο ίδιος του μοιάζει σε όλα.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος18/10/12 14:32

      ενταξει εχεις δικαιο ενα γυμνασιο τελειωσα δεν εχω τα πτυχια σας...ο λαος κρινη τους πολιτικους και νομιζω πως ο καθενας για τα δικα του πιστευω..εγω ειμαι του παλιου πασοκ..του ρουσφετιου..και νομιζω χιλιαδες ακομα σαν και μενα στην κομοτηνη...ολοι εσεις που με κρινετε εχετε βολευτει μια χαρα και μιλατε εκ του ασφαλους(το ειπα καλα δασκαλε?) κ φανταζομαι με την αξια σας γιατι μιλατε "μορφωμενα" ευχομαι παντος το πασοκ να διαλυθει να φτασει στο 3% κ να μην ξανα ασχολειθουμε με αυτο τ6ο αθλιο κομμα που μας μαθανε να ψηφιζουμε.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος18/10/12 15:28

      Ναι φίλε μου. Είμαι πολύ μορφωμένος, έχω 3 πτυχία αλλά όχι "βολεμένος". Άνεργος είμαι και ψάχνω δουλειά. Και υα βρω δουλειά γιατί πιστεύω σε μένα και στις δυνάμεις μου. Αλλά ευτυχώς, τουλάχιστον ο Πεταλωτής, δεν μου διόρισε 30-40 σαν εσένα να τους βλέπω να με προσπερνάνε. Και για την ανεργία μου δεν μου φταίει κανένας ξένος και κανένα "μνημόνιο". Κάτι πολίτες σαν εσένα "του ρουσφετιού" όπως λές και κάτι απατεώνες πολιτικοί που τους κάνουν τα ρουσφέτια μου φταίνε.

      Το καταλαβαίνεις αυτό? Αν το καταλάβεις εσύ και οι άλλοι 10.000 τότε ίσως πάει μπροστά αυτός ο τόπος.

      Και σκοτίστηκα αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ ή ο οποιοσδήποτε. Αλλά όταν βλέπω ΤΙΜΙΟ πολιτικό θα τον στηρίζω και θα τον ακολουθώ ΟΠΟΥ πάει, είτε είναι ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ, είτε ότι θέλει.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος18/10/12 19:03

      Ο-Η Κατέλης του ρουσφετιού που του έμαθαν να ψηφίζει το μισητό και καταραμένο ΠΑΣΟΚ.Τώρα βέβαια το θυμήθηκε που κοντεύει να πάρει σύνταξη από τον ρουσφετοδιορισμό.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/12 22:10

    Αιντε να ξαναπάρει το ΠΑΣΟΚ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/10/12 23:40

    Μακάρι Γιώργο! Συνέχισε είμαστε δίπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/10/12 08:56

    Όταν θα εγκαινιάζεται το καινούριο νοσοκομείο Κομοτηνής, θα βρεθεί άραγε ένας έντιμος να προτείνει την ονομασία του σε "Γιώργος Πεταλωτής";

    Ο ίδιος ο Πεταλωτής θα το απαγορέυσει, αλλά ένας πολίτης με αξιοπρέπεια θα βρεθεί να κάνει την πρόταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/10/12 15:06

      Ναι περίμενε. Εδώ το internet στην Οργάνη έφερε και τον είχαν δεύτερη σειρά.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος16/10/12 15:21

    Συμφωνουμε και επαυξανουμε για τη θεση. Χρειαζονται φωνες σοβαροτητας στο ΠΑΣΟΚ. Ο κοσμος θα γυρισει αρκει ο Βενιζελος να αλλαξει το τροπαριο. Η πιο αισιοδοξη ειδηση των τελευταιων ημερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/10/12 17:42

    Γιαυτό άρχισαν οι συνεντεύξεις πάλι. Μακάρι γιατί εμείς που δεν γουστάρουμε ούτε Σαμαρά ούτε ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχουμε έκφραση . Να μαζευτούν όλοι και να ξαναστήσουμε το κόμμα μας. Και είμαστε πάρα πολλοί. Οι άλλοι θα ξεφουσκώσουν γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ17/10/12 17:02

    Στον παλαιό δημοκρατικό χώρο υπήρχαν αγωνιστές πραγματικοί της δημοκρατίας και κάποιοι οι οποίοι δικαίως ή αδίκως έπαιρναν και αξιώματα.
    Κάποιοι από αυτούς πλούτισαν όμως και από την δουλειά τους (λόγου χάρη δικηγόρος που πληρωνόταν από αγρότες με χρυσές λίρες, πολλές χρυσές λίρες), γίνανε εκκαθαριστές, γίνανε διοικητές Οργανισμών με μερσεντές και σωφέρ, διορίσανε τις συζύγους τους μεγάλες κυρίες και και και .
    Τα παιδιά τους δυστυχώς παρά το ότι τα βόλεψαν προέκυψαν ακοινώνητα, με κόμπλεξ και κατώτερα των προσδοκιών των εκλεκτών γονέων.
    Ε, αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα.Γιαυτό βρίζουν όλο τον κόσμο.Και ειδικά όσους από ταπεινές καταγωγές προχώρησαν.
    Και βρήκαν και συμμάχους επίσης κάποιους ποταπούς.
    Δεν αγγίζουν όμως κανέναν ο οποίος είναι αξιόλογος.
    Νέοι άνθρωποι τραβείξτε μπροστά, μην πτοείστε από τα δηλητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/10/12 12:28

      Νομίζω πως αυτό τα περιγράφει όλα.Μπράβο.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος19/10/12 21:15

    Διαβάζω συνέντευξη Πεταλωτή και δηλώσεις Βενιζέλου στην πολιτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ. Μου μοιάζουν προσκλητήριο στην παράταξη, χωρίς αποκλεισμούς , ειλικρινές συντακτικό συνέδριο.Ολόιδια και η συνέντευξη προηγήθηκε.
    Ελπίζω πάντως να το εννοεί ο Βενιζέλος όλο αυτό γιατί αλλοιώς στο τέλος δεν θα βγει σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/10/12 00:43

    Ούτε δεξιά γουστάρω ούτε αριστερά που μάζεψε όλους τους συφοριασμένους και βολεμένους.Για να ξαναγυρίσουμε όμως στο ΠΑΣΟΚ χρειάζονται πολλά.
    Αλλαγή σε όλα .Να βάλουν μυαλό όλοι, γιατί χωρίς κεντρώο και δημοκρατικό χώρο η πατρίδα μας δεν έχει μέλλον.
    Οι βουλευτές να βγαίνουν να μιλάνε κι όχι να υποστηρίζει απλώς το ΠΑΣΟΚ τον Σαμαρά τον απατεώνα.
    Πεταλωτή μπορείς να βοηθήσεις σε όλα αυτά.Να υπάρχει κάποιος να τα υπερασπίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/10/12 12:23

      ωραια... και οταν η αριστερα ΔΕΝ ειχε συφοριασμενους και βολεμενους, οταν ηταν πιο καθαρη και τιμια σε σχεση με τωρα, ΕΣΥ γιατι δεν ησουν εκει?

      και γιατί ησουν ΜΑΖΙ με τους συφοριασμενους και βολεμενους (αυτους ντε, που τωρα πηγαν στην αριστερα!) - τοτε δεεεεν τους εβλεπες? τωρα που εφυγαν απ το ΠΑΣΟΚ και πηγαν στην αριστερα, τωρα τους ειδες?

      "Ούτε δεξιά γουστάρω" γιατί ρε, σε ρωτησε κανενας?
      αρκει που στηριζεις και θα στηριζεις με την ψηφο σου ολα τα νοσμοσχεδια της, ολες τις μιζες της και ολους τους διορισμους της - εισαι η τσοντα στην κυβερνηση της ΝΔ (οπως ακριβως ηταν καποιοι αλλοι το '89), ποιος σε ρωταει?

      τα υπολοιπα συμφωνω απολυτα - στις τελευταιες δυο προτασεις βαλε (;) στο τελος και ειναι ΟΚ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/10/12 14:46

      12.23 Στην αριστερά που είναι βαθιά νυχτωμένη και μόνο καταγγελτική με λόγια και με πράξεις ( πολύ μολότωφ ρε παιδί μου ) δεν θα ήμουν . Σε αυτήν που θέλει να ονομάζεται αριστερά και ήταν υπερ του να μονιμοποιηθούν τα stage,να νομιμοποιηθούν δηλαδή τα ρουσφέτια να φουσκώσει άκριτα το δημόσιο κι άλλο με 100.000υπαλλήλους δηλαδή, να διοριστούν έξτρα οπως ζήτησε προκελογικά ο Τσίπρας άλλες 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι για να μειωθεί η ανεργία, να μην έχει καταδικάσει ποτέ την βία έστω και φραστικά, να κωλοπανίζουν τον κάθε λαμόγιο πρώην πασοκο να πάει μαζί τους, αυτό το συνοθύλευμα δεν είναι αριστερά.
      Είναι εξίσου φόλα με την δεξιά και μάλιστα πιο ύπουλο.
      Οσο για τα ερωτηματικά για τις δύο προτάσεις για Πεταλωτή θα συμφωνούσα γιατί χωρίς προυποθεσεις θα φάει και πάλι όλη τη λάσπη.
      Του έχω όμως εμπιστοσύνη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/10/12 17:55

      πολυ καλα τα λες για τα stage (ξεχνοντας να αναφερεις ποιοι τους χωσανε στα stage)

      πολυ καλα τα λες για τη βια (ξεχνοντας πως κανεις δεν καταδικασε εστω και φραστικα τον ΜΑΤατζη που εσπασε το κεφαλι της γριουλας)

      αληθεια, εχεις προβλημα αν διοριστουν με ΑΣΕΠ και αξιοκρατικες διαδικασιες 100.000 δασκαλοι, γιατροι, μηχανικοι, οικονομολογοι κτλ κτλ ωστε να λειτουργησει επιτελους το ερμο το Κρατος μας? (ρωταω γιατι τοσο καιρο δεν ειχες προβλημα για τα 100.000 ΥΕ βυσματα της ΝΔ που χωθηκαν εκτος ΑΣΕΠ σε Αγροφυλακη, Συνοριοφυλακη, ΔΙΑΣ, Ειδικοφρουρα,Αγρογη κτλ κτλ που ξυνονται και πληρωνονται)

      "Είναι εξίσου φόλα με την δεξιά και μάλιστα πιο ύπουλο" γι αυτο στηριζεις την κυβερνηση της ΝΔ κι οποιον παρει ο χαρος (ελπιζω οταν το καταλαβετε να μην ειναι πολυ αργα...)

      καλο αγωνα! (αμα βρεις και ποιος το ειπε, θα ανεβεις στην εκτιμηση μου)

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/10/12 03:30

      Για τη βία του ΜΑΤατζή που έσπασε το κεφάλι της γριούλας είσαι έτοιμος να κλάψεις.Αν έγινε αυτονόητα και πολύ εύκολα καταδικαστέο.Εξάλλου τους `ΜΑΤατζήδες και τα δίκια τους τα υπερασπίζεται πλέον η κυρία Δούρου μαζί με τον Τέρενς Κουίκ και τους χρυσαυγίτες σε πορεία.
      Για τις 100.000 προσλήψεις βεβαίως έχω πρόβλημα γιατί το ότι δεν λειτουργεί σωστά το κράτος δεν έχει σχέση με 'ελλειψη υπαλλήλων, αλλά με τις χρόνιες παθογένειες.
      Τελικά η βλακεία του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνεται κι από εσένα, την έχετε εμπεδώσει μιά χαρά, το βόλεμα του βολέματος.
      Η αγροφυλακή και η ΑΓΡΟΓΗ του Ευριπίδη έχουν καταργηθεί από το ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον δεν τα παρακολουθείς, μαζί με τα stage για τα οποία λυσσομανούσε ο Τσίπρας.
      Την καταδίκη της βίας της ΜΑΡΦΙΝ πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να την κάνει σταθερά.Γιατί είναι τα δικά του παιδιά.
      Κάποια απο αυτά που βολεύτηκαν από το ΠΑΣΟΚ, πληρώνονται ακόμη, και είναι πλέον αριστεροί.
      Ο δικός μου αγώνας πάντως δεν είναι "κάψιμο κυβερνητικών κτιρίων" όπως ο δικός σου.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος21/10/12 14:52

    Προς 12.23 Εσύ πάντως είσαι από τους βολεμένους άρα μην εξανίστασαι για την πρώην καθαρή αριστερά. Και είσαι και ακόμη βολεμένος, πολύ βολεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/10/12 19:46

      σοβαρα; ειμαι "βολεμενος, πολυ βολεμενος" και δεν το ξερω;
      αρα θα μου χρωστανε μηνιατικα, να παω να τα ζητησω!

      αγορι μου, δεν ξερω ποιο λαμογιο εχεις κατα νου, αλλα εγω ειμαι ανεργος εδω και ενα χρονο

      αντε καληνυχτα τωρα και καποια στιγμη, οποτε μπορεις, ξεκόλλα

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/10/12 16:48

    Είμαι περίεργος να δω τι θα πεί ο στυλιανίδης για την ΔΟΥ Σαπών που έβγαλαν και δελτίο τύπου με τον ιωαννάκη που δεν θα έκλεινε αλλά τελικά έκλεισε. Και τι λένε και οι εφημεριδες οι τοπικές που το έκαναν γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.