15.10.12

Τα «Ελευθέρια» της γιορτάζει η Σαμοθράκη

Ο Δήμος Σαμοθράκης στο πλαίσιο της 100ης επετείου από την απελευθέρωση του νησιού, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις, την Πέμπτη  18 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στη  Σαμοθράκη.

Στις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» μεταξύ των άλλων,  θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση   με θέμα «Ειρήνη είναι…» από την ΜΚΟ «Κόσμος χωρίς πολέμους και βία» καθώς και μουσική εκδήλωση  και  ομιλία με θέμα «Η Σαμοθράκη από τα 1820 στα 1923: από την Θυσία στην Ελευθερία», στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φαρδύς.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Έκθεση Φωτογραφίας «Ειρήνη είναι ...»
6-19 Οκτωβρίου στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο.
18 Οκτωβρίου
Άφιξη Πολεμικού Πλοίου στο Λιμάνι της Καμαριώτισσας το απόγευμα. Μετά την άφιξη του θα ακολουθήσει 2ωρο επισκεπτήριο από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.
21.00 Μουσικές και Τραγούδια από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής «Αρμονίας-Γένεσις» Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο
19 Οκτωβρίου
10:15   Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας
10:45 Επιμνημόσυνη Δέηση στο μνημείο Ηρώων Πεσόντων
11:00 Μαθητική και Στρατιωτική Παρέλαση
11:30 «Η Σαμοθράκη από τα 820 στα 1923: από την Θυσία στην Ελευθερία» Ε. Παπαθανασίου Αρχαιολόγος Υπ. Πολιτισμού Πνευματικό Κέντρο Ν. Φαρδύς
12:30 Παραδοσιακοί χοροί – Δεξίωση,  Προαύλιο Πνευματικού Κέντρου Ν. Φαρδύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.