15.10.12

Ανταποκρίθηκαν οι Δραμινοί στο κάλεσμα του Δήμου για τον Αντικαρκινικό Έρανο

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, για να διεξαχθεί με ιδιαίτερη επιτυχία ο Αντικαρκινικός Έρανος, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, ευχαριστούν τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης που διέθεσε 16 εκπαιδευτικούς από όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Χωριστής, Ξηροποτάμου, Καλλιφύτου, Μαυροβάτου – Ν. Σεβάστειας, Αρκαδικού,  Ν. Αμισσού και Κ. Αγρού.
Επίσης τη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης για τη συμμετοχή μαθητών από 1ο Γυμνάσιο,  3ο Γυμνάσιο, 4ο Γυμνάσιο, 5ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο, Μουσικό Σχολείο, 1ο Λύκειο, 1ο ΕΠΑΛ, 2ο ΕΠΑΛ, 1ο ΕΠΑΣ με συνοδεία 16 εκπαιδευτικών. Επιπλέον τη Νοσηλευτική Σχολή, τις υπηρεσίες του Δήμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας για τη συμμετοχή των υπαλλήλων τους.
Τέλος, ευχαριστούμε  όλους τους απλούς και ανώνυμους συνδημότες μας, που με τον οβολό τους συνέβαλαν στο να εξαντληθούν όλες οι αριθμημένες αποδείξεις (κουπόνια) που είχαμε στη διάθεσή μας, κι έτσι να ενισχύσουμε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με σκοπό τη ανάληψη από μέρους της δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης του Καρκίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.