15.10.12

Χτύπησε με το αυτοκίνητο του 18χρονο στην Θάσο και τον εγκατέλειψε

Συνελήφθη στα Λιμενάρια Θάσου από αστυνομικούς, ένας 43χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες της Κυριακής, ο δράστης οδηγώντας το αυτοκίνητο του, αφού παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 18χρονο που κινούνταν πεζός, τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος.
Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης, λίγη ώρα αργότερα, μετέβη στο Αστυνομικό Σταθμό Λιμεναρίων, προκειμένου να δηλώσει ψευδώς την κλοπή του οχήματός του, όπου και συνελήφθη.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 43χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Λιμεναρίων Θάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.