15.10.12

Να καταργηθεί το χαράτσι ζητούν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτησης τους στην Βουλή

Με αφορμή τις πρόσφατες «αποκαλύψεις από τη ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ για μεγάλες επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και τηλεοπτικούς σταθμούς, για εξαίρεσή τους από το χαράτσι της ΔΕΗ», 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στα υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την άμεση κατάργηση του ΕΕΤΗΔΕ (Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών).

«Να καταργήσει, άμεσα, το άδικο και αντισυνταγματικό ΕΕΤΗΔΕ» καλούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση αλλά και τις «προκλητικές αδικίες που διαπιστώνονται υπέρ μεγαλοϊδιοκτητών και μεγαλοεπιχειρηματιών και εις βάρος των φτωχών κατοίκων».
Ζητούν, επίσης, «να εξασφαλιστούν στις επιχειρήσεις ίσοι όροι ανταγωνισμού και να σταματήσουν να ευνοούνται προκλητικά, μεγαλοϊδιοκτήτες και μεγαλοεπιχειρηματίες που πληρώνουν μειωμένο τέλος». 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/12 13:14

    Άσχετοι. Με ερωτήσεις δεν ζητάς καταργήσειες. Ζητάς πληροφόρηση. Αν ήθελαν να το καραργήσουν ας υπέβαλλαν σχέδιο νόμου. Αλλά είπαμε: ΣΥΡΙΖΑ - του πεζοδρομίου δηλάδή στη δράση, δηλαδή του χάους, και της αριστεράς των βολεμένων και των σαλονιών στη φιλοσοφία, δηλαδή της πάρτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/12 13:14

    Να καταργηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούν 29 κατασκευαστές κοινής λογικής και υπευθυνότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/12 14:05

    Αστέρια!!! Ζητούν κατάργηση με ερώτηση. Πιο "για τα μάτια του ψηφοφόρου" πεθαίνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.