14.3.12

Υποψήφια στην Καβάλα με το ΠΑΣΟΚ η Μαρίζα Τσακαλέρου

Το 2009, δεν κατάφερε να εκλεγεί, τώρα όμως δείχνει έτοιμη να μπει στο Κοινοβούλιο και να δώσει – εκτός από τις γνώσεις της – και ομορφιά! Ο λόγος για την καβαλιώτισσα Μαρίζα Τσακαλέρου.

Η Μαρίζα η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει μια αξιόλογη πορεία στη Καβάλα, συμμετέχει σε δράσεις ευρωπαϊκών προγραμμάτων, αγωνίζεται να τελειώσει το διδακτορικό της στο ΔΠΘ, απομένει να μάθει το πολυπόθητο ΝΑΙ του Βαγγέλη Βενιζέλου, ώστε να είναι εκ νέου υποψήφια!!!
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από την μεριά του υπουργού Οικονομικών, η Μαρίζα βρίσκεται ήδη στα σχέδια της Ιπποκράτους για τις εκλογικές λίστες.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/12 15:28

    Άντε πάλι με την ομορφία! Παιδί μου η Βουλή δεν είναι καλλιστεία. Έχει γνώσεις, ιδέες, οράματα κτλ η κυρία? Αυτά αρκούν, η ομορφιά είναι προσόν μόνο για τα πρωινάδικα, τις πασαρέλλες άντα και για τα σκυλάδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιμένουμε – στηρίζουμε – ψηφίζουμε Μαρίζα!!!

      Διαγραφή
  2. Την ξέρεις την κυρία Ανώνυμε; Ξέρεις τις σπουδές της, την επαγγελματική της εμπειρία, τις εκπροσωπήσεις της χώρας μας στο εξωτερικό; Ή απλά στέκεσαι στα ρατσιστικά, κομπλεξικά στερεότυπα ότι η φυσική ομορφιά είναι τάχα μου αδύνατο να συνυπάρξει με γνώσεις, ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Ακολουθώντας την λογική σου, και ο ανώνυμος εμπαθής σχολιασμός αποτελεί για κάποιους δείγμα κομπλεξισμού και ελειμματικής προσωπικότητας... είμαι σίγουρος όμως ότι θα διαφωνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/12 20:49

    Όχι αγαπητέ Αλέξανδρε! Δεν την ξέρω και δεν την έβρισα όπως λες. Επειδή λοιπον δεν την ξέρω, ρώτησα αν έχει ιδέες, γνώσεις και οράματα γιατί με αυτά κατ' αρχήν τα κριτήρια επιλέγω εγώ να ψηφίσω. Αν τα έχει όλα αυτά ευχαρίστως να της δώσω την ψήφο μου, αν έχει όμως μόνο ομορφία, αυτό δεν είναι το κυριάρχο κριτήριο για να την επιλέξω, επιθυμητό και καθόλου κατακριτέο μεν αν διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, λίγο δε αν δεν τα διαθέτει. Τόσο απλά!
    Όλα τα υπόλοιπα περί ρατσισμού, κομπλεξισμού κτλ όχι σε μένα, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/3/12 09:16

    ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ..ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ..

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ,ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΚΤΛ

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΑΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


    Α ΞΕΧΑΣΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ,ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.