14.3.12

Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες σκάκι στην Αλεξανδρούπολη


Έκλεισε η αυλαία του 24ου Ατομικού και 10ου Ομαδικού των περιφερειακών Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων σκάκι, αφήνοντας μας πολύ καλές αναμνήσεις. Η διοργάνωση έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία από την ΕΣΣΑΜΘ, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την πολύ σημαντική υποστήριξη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΣΟ και συντονιστής της διοργάνωσης Βασίλης Θεοδωρίδης, η Αντιπεριφερειάρχης  Έβρου Γωγώ Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης  Νίκος Γκότσης, ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Γιώργος Μιχελής και όλοι οι πρόεδροι της ένωσης της Περιφέρειας.
Όλοι οι αγώνες έγιναν στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Alexander Beach ξεκινώντας  από το ομαδικό στις 10/03/2012 και συμμετείχαν 135 παιδιά και το ατομικό στις  11/03/2012 και συμμετείχαν 256 παιδιά.
Για το ατομικό είχαμε τέσσερις προκρίσεις στα τελικά του  Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος  όπως:
  • ΤΕΡ ΓΚΕΒΟΡΚΙΑΝ από το 1ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης πήρε την δεύτερη θέση.
  • ΧΑΤΖΙΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ από το 2ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης ως καλύτερη Γυναίκα στην κατηγορία αυτήν.
  • ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ από το 10ο Δημοτικό Σχολείο (ΣΤ ΤΑΞΗ) πήρε την δεύτερη θέση.
  • ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ ΗΛΙΑΣ από το 1ο Δημοτικό Σχολείο πήρε την τρίτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.