14.3.12

Δείτε Live από την Piazza την ίδρυση του νέου κόμματος της Κατσέλη και του Καστανίδη

Παρακολουθήσετε ζωντανά την ανακοίνωση της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου πολιτικού φορέα, της Λούκα Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/3/12 14:27

    Βρε το Μανωλιό (Χάρη - Λούκα) που άλλαξε τα ρούχα του και τα έβαλε αλλιώς! Θέλουν τώρα και αυτοί ψήφους λοιπόν! Για ποιο ακριβώς λόγο ? Λόγω ανύπαρχου κοιβερνητικού έργου του Χαρούλη και λόγω του ότι η κυρία καθηγήτρια των οικονομικών με καριέρα παρακαλώ στον ΟΟΣΑ δεν είχε τη στοιχειώδη επαφή με την τότε οικονομική πραγματικότητα όπως η ίδια ομολόγησε τους "Φακέλους" του Παπαχελά? Τι σόι οικονομολόγος είναι αυτή λοιπόν και για ποιο λόγο τώρα να την πιστέψω ότι έχει τη "μαγική συνταγή"? Βρε άντε από δω καιροσκόποι και αεριτζήδες που κοιτάζετε να στρογγυλοκάτσετε και πάλι στο σβέρκο του κόσμου κοροϊδεύοντας τον για μια ακόμη φορά! Αλλά είπαμε, παλιά σας τέχνη κόσκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/3/12 16:11

    Ένας μόνο υπάρχει και είναι Θεός: Γιώργος Παπαντρέου

    Και τον διαδέχεται ο αξιότατος μελλοντικός πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος

    Όλα τα άλλα είναι φιλολογίες

    Ελλάδα είσαι τυχερή που μετά τον Αντρέα τον Παπαντρέου είχες το Σημίτη, το Γιώργο και το Βαγγέλη.

    Λυπάμαι για τη στάση πολλών "ελλήνων" που δε βλέπουν πέρα από τη μύτη και την τ΄σέπη τους, όσο κι αν πεινάνε, και δεν διακρίνουν το σωστό από το λάθος. Σε αυτή την κατάσταση μέχρι και Κατσέλη, Θεοδωράκη, Τσίπρα και Σαμαρά / Φαήλο / Μιχελάκη μπορούμε να δούμε να παριστάνουν τους πολιτικούς. Εδώ έχει ελπίδες ο ... Δημαράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/3/12 17:13

    OYST RE PAPARIAAAAA OLOI MAZI ME BENI KAI DYNATA EYKAIRIA NA TELEIONOYME ME AYTA TA PARTSAKLAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.