7.3.12

Ο Έβρος και η Ροδόπη είπαν ΟΧΙ στα Χρυσωρυχεία


Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε μπροστά στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Μαρτίου κατά των Χρυσωρυχείων, μετά και τις τελευταίες αποφάσεις και εγκρίσεις που έλαβαν τα «Χρυσωρυχεία Θράκης» για την υλοποίηση της επένδυσης που σχεδιάζουν στο Πέραμα του Έβρου.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης –Έβρου και είχε την πλήρη συμπαράσταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν Σωματεία Εργαζομένων στο Δημόσιο και στους ΟΤΑ της περιοχής, το νομαρχιακό τμήμα Έβρου και Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, επαγγελματίες, σύσσωμη η μαθητική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης, Δήμαρχοι της Ροδόπης, του Έβρου, της Νοτιοανατολικής Βουλγαρίας, εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς, ομάδες πολιτών ενάντια στα χρυσωρυχεία Κιλκίς και Χαλκιδικής, εκπρόσωποι κομμάτων και ο απλός λαός.
Στους χαιρετισμούς τους οι αιρετοί επανέλαβαν την θέση τους «κατά της ίδρυσης και λειτουργίας των χρυσωρυχείων», ενώ στα αξιοσημείωτα της συγκέντρωσης, η ομιλία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, που καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που «διαστρεβλώνουν την αλήθεια για το θέμα», όπως τόνισε.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/3/12 19:15

    Όχι στα χρυσωρυχεία Όχι στον Βενιζέλο, απο τώρα και στο εξής το σύνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/12 23:38

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΣ

    ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΟΡΙΣΜΟΙ

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/12 10:11

    Ωραίος άντρας ο Λαμπάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.