7.3.12

Ξεκίνησε την λειτουργία του το κοινωνικό φαρμακείο Καβάλας


Σε λειτουργία έχει τεθεί το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καβάλας στην Δημοτική Αγορά και στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες της Καβάλας, που αδυνατούν να αγοράσουν φάρμακα, μπορούν να τα προμηθεύονται από αυτό, με ιατρική συνταγή.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί υπό την αιγίδα του δήμου και σε συνεργασία με τον Ιατρικό  και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καβάλας. Έχουν κληθεί ήδη και οι φαρμακοποιοί αλλά και όσοι καβαλιώτες έχουν φάρμακα τα οποία δεν έχουν λήξει και δεν τα χρησιμοποιούν, προκειμένου να τα προσφέρουν και να τα προμηθευτούν άπορα άτομα.
Οι πολίτες μπορούν να το επισκέπτονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες, στη Δημοτική Αγορά και να ζητήσουν φάρμακα με ιατρική συνταγή. Το κοινωνικό φαρμακείο λειτουργεί με εθελοντές από τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο όπως και άλλους εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.