5.3.12

Πρόταση στον καθηγητή Φώτη Μάρη να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στον Έβρο


Μία έκπληξη περίμενε το σαββατοκύριακο, τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Δασολογίας του ΔΠΘ, Φώτη Μάρη! Αυτή είχε να κάνει με το τηλεφώνημα που δέχθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος της Συγγρού και η πρόταση που του έγινε για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Έβρο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο καθηγητής δεν απάντησε ακόμα και ζήτησε λίγες ημέρες για να το σκεφτεί. Ο Φώτης Μάρης, ο οποίος διαμένει στην Ορεστιάδα, έχει πολύ καλές διασυνδέσεις στο κόμμα, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνομιλεί με τους αρμόδιους τομείς της ΝΔ για την συγγραφή των προγραμματικών θέσεων για το Περιβάλλον.
Ο ίδιος είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, μέλος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρίας και τα στελέχη της Συγγρού σκέφτονται, ότι μέσα από την υποψηφιότητα του, θα κερδίσουν τις «πράσινες – οικολογικές» φωνές που κοιτάζουν με καλό μάτι τη ΝΔ στην συγκεκριμένη εκλογική μάχη.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/3/12 19:48

    Απο την εποχή του Κλη έχουμε να δούμε να εκλέγεται Βουλευτής απο την παλιά Ελλάδα στον Έβρο.Βαλτε τον Μαρη ,τον Χιονη,τον Σιμοπουλο,όλα Θρακιωτικα ονόματα.Οι μαλακες δεν τελειώνουν στον Έβρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/12 21:13

    Εχεις δικαιο φιλε.Θα σας φορτωσουν κατι τετοιους γραφικους τυπους.Σιμοπουλος οχι,ηταν με την Ντορα.Χιονης δεν νομιζω,ειναι ο ανθρωπος που ειχε αποφοιτο Λυκειου διδακτορα.Τον Αδριανο αν θυμασαι τον κολητο του Κωστακη.Βαλτε γυναικες που εχουν ανοικτες τις πορτες των Αισθησεων τους.Το Πασοκ,βαζει την Γκουσκουσιδου.Φυσικα και τις κυριες με τις φοβερες παρεμβασεις που κανουν τελευταια,για το καλο των κατοικων του Εβρου.Κινημα κατα της εκλογης των σημερινων βουλευτων.Καινουργιοι σ ολα τα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/3/12 21:27

    Φώτη θέλω το κορμί σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/12 23:04

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ !!!!
    ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ !!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/12 13:26

    Το ΜΟΥΖΑ ας ρωτήσουν ,ρε για αυτο το άδειο μύδι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.