17.10.11

Ιστορικά στελέχη της ΝΔ δεν βλέπουν με καλό μάτι τα. ... νέα «γαλάζια» στελέχη

Ένα «γαλάζιο» σκληρό μπρά ντε φερ μεταξύ των παλιών στελεχών της ΝΔ και των νέων προσώπων που έχουν βγει στο προσκήνιο της Συγγρού φαίνεται να αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα.

Αρκετοί βουλευτές που έχουν περάσει και από υπουργικούς θώκους δεν βλέπουν με καλό μάτι τα νεοεισερχόμενα φυντάνια της ΝΔ και έχουν ξεκινήσει ... πόλεμο εναντίον τους, σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την εσωκομματική τους ισχύη, αλλά και τους ψηφοφόρους τους!
Εσχάτως, μάλιστα, σε κομματικές εκδηλώσεις όταν συναντιούνται οι μεν, με τους δε, διαμορφώνεται εκρηκτικό κλίμα μεταξύ τους, κάτι που έχει προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις. Στο στόχαστρο των εκπροσώπων της ... παλιάς φρουράς έχει βρεθεί και η Βασιλική Τζότζολα, η οποία θα πολιτευθεί στην Β’ Αθηνών.
Στην φωτογραφία η Βασιλική Τζότζολα, σε εκδήλωση της ΤΟ Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα.

2 σχόλια:

  1. Όμορφε, σε βλέπω να κατεβαίνεις κάτω για τις εκλογές :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @B αγαπητή ... η τιμή μου έχει ανεβεί, είναι σαν τον χρυσό! Άσε που δεν με σηκώνει το «κάτω».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.