17.10.11

Που μειονεκτεί και πρέπει να δώσει βαρύτητα ο Δήμος Κομοτηνής;

Συνεχίζοντας τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες μας, οι αναγνώστες μας έχουν την δυνατότητα για μία εβδομάδα, να ψηφίζουν σε ποιον τομέα μειονεκτεί και πρέπει να δώσει βαρύτητα η δημοτική αρχή του Γιώργου Πετρίδη. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2011 και αμέσως μετά θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της. Ξεκινήστε να ψηφίζετε!!!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/10/11 19:15

    Αραμπάς παιρναει σκόνη γίνεται είναι ο δήμος Κομοτηνής. Περισσότερη δημοκρατία απαιτούμε. Με την ξανθιά του κ. Σευλιανίδη τι να πούμε, θα μας καρφώσει. την ωρα την αιτία της επισκεψης.......και βάλτε τώρα που γυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεεε17/10/11 19:29

    Ρεεεεε... γιατί δεν ρεκλαμάρετε και την αποχέτευση. Τόσες καταρρακτώδης βροχές και η Κομοτηνή έμεινε "στεγνή". Τί γίνεται ο Βαβατσικλής έκανε καμμιά κρυφή παροχέτευση και τα νερά εξαφανίζονται. Πές μας Πετρίδη πως γίνεται και τα βρόχινα νερά να εξαφανίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/11 19:39

    Για ποια κοινωνική αλληλεγγύη μιλάτε. Στο μπακάλικο που λειτούργισε καμμιά βδομάδα, τα τρόφιμα που έμμειναν στα ράφια αξίας κάτι λιλιάδες ευρώ, νύχτα εισέβαλε ο μπακαλόγατος και ελάφρυνε τα ράφια. Τσιμουδιά για την εισβολή του μπακαλόγατου, ντεμεκ σύντοφος απο δεξιά μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/11 19:51

    Η νέα μεγάλη Διοικητική Μεταρρύθμιση που εφαρμόστηκε για τη χώρα μας το Πρόγραμμα «Καλλικράτης», τουλάχιστον για την πρώτη τετραετία, η εφαρμογή του απαιτούσε Περιφερειάρχες και Δημάρχους, με πείρα στα διοικητικά καθ’ ότι η χώρα μας εισέρχεται σε μια σύγχρονη μορφή διοίκησης, με γνώση για την εφαρμογή της κείμενης και μελλοντικής νομοθεσίας, με όραμα και δημοκρατικές ευαισθησίες στην μελέτη και υλοποίηση των Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, και πολλές δυνατότητες για καθοριστικές λύσεις στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες θα συνέβαλλαν καθοριστικά στην αλλαγή της πορείας της ώστε να επιτευχθεί το δυνατό συντομότερο η πρόοδό της μέσα από την σύγχρονη ανάπτυξη.
    Οι Περιφερειάρχες και οι Δήμαρχοι, από τη φύση τους, έπρεπε να διαθέτουν ήθος, εργατικότητα, τόλμη και πολιτική σκέψη, πνεύμα συνεργασίας με την κυβέρνηση και τους συνεργάτες τους ώστε με κοινή προσπάθεια η πατρίδα μας να έβγαινε από το χάος της οικονομικής και ηθικής κρίσης που ταλανίζεται την παρούσα χρονική περίοδο, το δυνατό συντομότερο.

    Τελικά η επιλογή των υποψηφίων αποδεικνύεται ότι δεν ήταν η καλύτερη, η κεντρική εξουσία έμεινε χωρίς τα στηρίγματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ας πρόσεχαν. Πληρώνουν το τίμημα της αναξιοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/11 20:15

    Οι εμμισθοι συνεργατες του Γ.Πετριδη διαμαρτυρονται στον Αντιδημαρχο Οικονομικων,γιατι αργει να τους πληρωσει.Δημαρχε,φωναξε τους αυριο και πες τους.500 Ε τον μηνα.Οποιος θελει μενει,αλλιως σπιτι σας,και να τους καταγγειλεις στον λαο,εαν αρνηθουν.Φτανει πια οι μονιμοι αργοσχολοι,που λημαινουν τον Δημο Κομοτηνης,χρονια τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/10/11 12:38

    Με βάση ενός έτους ανάληψης των καθηκόντων τους « οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως αναδεικνύονται καθημερινά κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε την καθημερινότητα».
    Για όλα δεν έχει ευθύνη μόνο η κυβέρνηση, ασχολούνται με αλλότρια και δεν ασχολούνται για εκεί που τους έταξε ο κυρίαρχος Λαός.
    Το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι η προσωποποίηση της ασάφειας, της αναβλητικότητας και του... περίπου είναι, σε γενικές γραμμές, γνωστό και κανείς δεν το αμφισβητεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/10/11 14:07

    Τα βρόχινα νερά τα ρουφάνε με καλαμάκι ο Κοτσάκης και ο Παράσχου. Καμμιά φορά τους ξεφεύγει και τραβάνε και λιγουλάκι σκατουλάκι, για αυτό δεν βρωμάει η Κομοτηνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/10/11 14:11

    Επειδή η ύδρευση είναι υπόδικη έχει την χαμηλώτερη ψηφοφορία. ¨Αρα είναι ευχαριστημένοι οι δημότες και ο δήμαρχος τη σέρνει στα δικαστήρια. Γιούπι...............άχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.