17.10.11

Συμμετοχή των επαγγελματιών της Ροδόπης στην απεργία της 19ης Οκτωβρίου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης συμμετέχοντας στις αποφάσεις της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και της Ε.Σ.Ε.Ε. καλεί όλα τα μέλη της, σωματεία, ενώσεις, συλλόγους, συνδέσμους να συμμετέχουν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011 στην Πανελλαδική Απεργία.

«Τα νέα φορολογικά μέτρα σε συνδυασμό με αυτά του μεσοπρόθεσμου οδηγούν τους επαγγελματίες βιοτέχνες έμπορους και τους εργαζόμενους στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις σε οικονομική και κοινωνική περιθωριοποίηση», ανέφεραν σήμερα κατά τα διάρκεια συνέντευξης Τύπου τα μέλη της Διοίκησης και σημείωσαν «οφείλουμε να αντιδράσουμε μαζικά και να αποτρέψουμε τέτοιες καταστάσεις».
Όπως εξήγησε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δέσποινα Χατζημάνου τα μέλη της Ομοσπονδίας απαιτούν άμεσα να μπει φρένο: Στην υπερφορολόγηση επιχειρήσεων, εργαζόμενων και συνταξιούχων (ΦΠΑ – έμμεσοι φόροι – κατάργηση αφορολόγητου ορίου – έκτακτες εισφορές – τέλος επιτηδεύματος – τέλος ακινήτων).
Στον περαιτέρω περιορισμό εισοδημάτων. Στις δραστικές μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα με την κατάργηση της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. Στην ολιγοπώληση της αγοράς (ειδικές οικονομικές ζώνες – υπερεμπορικά κέντρα). Στην εξάπλωση του παρεμπορίου και της παραοικονομίας. Στην υφεσιακή πορεία της χώρας που παράγει «λουκέτα», ανεργία, φτωχοποίηση, ελλείμματα και ακόμα μεγαλύτερα χρέη.
Στην κινητοποίηση της Τετάρτης συμμετέχουν και οι Ομοσπονδίες του Έβρου και της Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.