13.10.11

Εξαπλώνεται η «επιδημία» των BlackBerry και στην Αμερική! Για 3η μέρα «off» οι υπηρεσίες της στην Ευρώπη


Στην μεγαλύτερη αγορά των BlackBerry, τη Βόρεια Αμερική, εξαπλώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες τους και παραμένουν για τρίτη ημέρα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Σε ανακοίνωσή της η κατασκευάστρια εταιρεία RIM ανέφερε ότι οι συνδρομητές της σε ΗΠΑ και Καναδά είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις στη λειτουργία της υπηρεσίας μηνυμάτων, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της, επισημαίνοντας ότι εργάζεται για την επίλυση της βλάβης.
Η δυσλειτουργία του συστήματος ξεκίνησε από την Ευρώπη και την Ασία, όπου οι χρήστες BlackBerry εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες δεδομένων.
Τα προβλήματα έχουν προκαλέσει απώλειες για την μετοχή της RIM στο χρηματιστήριο, ενώ αναμένεται να επηρεάσουν και τις μελλοντικές πωλήσεις της.
Την ίδια στιγμή χιλιάδες χρήστες ζητούν αποζημίωση. Από την πλευρά της, η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το αν θα δώσει χρήματα σε πελάτες της.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/11 18:17

    Na stenaxoriounte ta PASOKIA tou Giogaki ke o Mananas......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/11 23:12

    Ο ΜΑΝΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BLACKBERRY ΦΡΟΥΤΟ Ε ΦΡΟΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΤΗΛ!ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Κ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΛΙΘΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.