28.11.10

Ένα κυκλοφοριακό … εύκολο στη λύση!

Το πρώτο κυκλοφοριακό που πρέπει να λύσει ο Δήμαρχος Πετρίδης είναι τόσο εύκολο που λύνεται μόνο με τη... σκέψη! Όπερ και σημαίνει ότι, όποιος δεν καταφέρει κι αυτό, έχει... πρόβλημα!
Komotini - Rodopi - Greece
Αυτό είναι το κυκλοφοριακό της πλατείας και η σκέψη είναι η εξής: κολωνάκια με λουκέτα σε όλες τις εισόδους (έναντι πάρκου, γωνία «Κέκκερη», Παρασίου) και άνοιγμα αυτών μόνο κατόπιν συνεννόησης των ενδιαφερομένων με το Δήμο, από όπου θα αποστέλλεται υπάλληλος για να ανοίγει τα κολωνάκια και να τα κλείνει όταν τελειώσει η όποια εργασία. Παρουσία δημοτικής αστυνομίας που θα εξασφαλίσει ότι, όποιο όχημα εισέρχεται δεν θα πηγαίνει με ταχύτητες άνω των 5 χλμ. την ώρα, δηλαδή σαφώς μικρότερες αυτών των πεζών της πλατείας. Συγκεκριμένες ώρες τροφοδοσίας καταστημάτων, όχι περισσότερες από 2 την ημέρα, μία πρωί και μία μεσημέρι, ομοίως με παρουσία «κλειδοκράτορα» του Δήμου και δημοτικής (ή ελληνικής) αστυνομίας.
Και τέλος, απαγόρευση δια ροπάλου αυτοκινήτων του ΟΤΕ στην πλατεία (δεν εφοδιάζουν με τίποτε κανέναν) και μοτοσακών. Στα μηχανάκια ιδίως, πρόστιμο €300 minimum αν πιαστούν επί της πλατείας, και διαρκής παρουσία αστυνομικού ακριβώς για να πιάνει αυτά!!!
Εγώ που δεν κατέβηκα για δήμαρχος μπορώ να το φροντίσω σε μισή ώρα. Υποθέτω ότι αυτός που κέρδισε τη δημαρχία θα το καταφέρει εντός λεπτού. Αλίμονο αν κάνω λάθος.

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.