29.11.10

Σαφές προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση της Rass για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Παρόν» δείχνει σαφές προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ, ενώ το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη δεν συγκεντρώνει προσωρινά το 3% για να μπει στη Βουλή. Πιο συγκεκριμένα:
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με 4,3 μονάδες, συγκεντρώνοντας το 27,4% έναντι 23,1% της ΝΔ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,2%, ο ΛΑΟΣ με 4,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3%, οι Οικολόγοι με 3,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,2%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη συγκεντρώνει το 2,4%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα, που διεξήχθη τηλεφωνικά σε δείγμα 2.003 ατόμων, η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 21,9% των προτιμήσεων. Στο ερώτημα, τι πιστεύουν ότι μπορεί να συμβεί από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, το 53,3% των πολιτών θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να αποφύγει τη χρεωκοπία, ενώ το 39,9% εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να βγει από τη κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.