16.6.10

Δικηγορικό γραφείο της Ξάνθης, πίσω από τις «αποκαλύψεις» για εμπλοκή Πεταλωτή και Ξυνίδη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου

Επτά αμαρτωλά ερωτήματα για την υπόθεση Βατοπεδίου διαβάσαμε στην εφημερίδα «Αποκαλύψεις» (12-6-2010 σ. 23), με τα οποία προσπαθούν να εμπλέξουν στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου τους Γιώργο Πεταλωτή και Σωκράτη Ξυνίδη! Η εφημερίδα, υποστηρίζει ότι με τα ερωτήματα που θέτει, θα υπάρχουν εντυπωσιακές ανατρεπτικές εξελίξεις. Το μόνο που δεν μας λέει, όμως ο συντάκτης του άρθρου, είναι ότι τα συγκεκριμένα ερωτήματα έχουν παρατεθεί ήδη από τους δικηγόρους των Βατοπεδινών στα δικαστήρια και πιο συγκεκριμένα στις αγορεύσεις τους!!! Άρα για ποιες αποκαλύψεις και ανατροπές μιλάμε; Για ερωτήσεις που κρίθηκαν ήδη από την δικαιοσύνη;;;
Δηλαδή, σε πρώτη φάση, με τις δήθεν αποκαλύψεις της «Καθημερινής» πήγαν να παγιδεύσουν τον Σωκράτη Ξυνίδη με την βοήθεια της δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη. Μετά πήρε την σκυτάλη ο Κοντός και τώρα οι συνήγοροι - υποστηρικτές του Εφραίμ!!! Ισχύς εν τη ενώσει για έναν κοινό «εχθρό». Αυτούς που ξεσκέπασαν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
Διαβάστε για τις «αποκαλύψεις», εδώ και εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/6/10 10:50

    Αν είναι δυνατό να διευκρινίσετε σε ποιόν Ξυνίδη αναφέρεται το δημοσίευμα σας στον Θανάση ή στον Σωκράτη.
    Αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι στη Νομαρχία Ροδόπης έγιναν δύο συσκέψεις με την συμμετοχή του Ηγούμενου Εφραίμ και του Μοναχού Αρσένιου και συζητήθηκε το θέμα» παραλίμνια περιοχή Βιστωνίδας 25οοο στρέμματα»!!!!!!!!
    Τις συσκέψεις προκάλεσε ως συνήθως ο νομάρχης Ροδόπης κ. Γιαννακίδης (τεχνητές ευθύνες σε τρίτους) και από ότι θυμάμαι από αυτά που διάβασα τότε (2003) στον τοπικό τύπο ( στα αρχεία τους τα σχετικά δημοσιεύματα υφίστανται) συμμετείχαν ο κ. Πεταλωτής, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο τότε Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Πετρίδης, ο κ. Μαρουφίδης και εκπρόσωποι κι’ άλλων φορέων.
    Δυστυχώς ποτέ δεν μάθαμε τι συζητήθηκε ακριβώς σε αυτές τις συσκέψεις, εκτός από τη γνωστή ρήση του κ. Γιαννακίδη, «θα βάλω το στήθος μου…….» κτλ. φαιδρά.
    Τελικά τα 25000 στρέμματα μεταβιβασθήκαν στο Βατοπέδι το στήθος του κ. Γιαννακίδη έμεινε άθικτο από την αντίσταση, και διεκδικεί νέους πολιτικούς θώκους!!!!!!
    Έτσι το τίμημα των Βατοπεδινών μυστηρίων το πληρώνουν οι αδελφοί Ξυνίδη, και ο κ. Πεταλωτής. Έρχεται και η καταιγίδα των δημόσιων λειτουργών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση με άνωθεν εντολή.

    ++++++++
    «Η σιωπή είναι το ισχυρότερο όπλο του Κακού»
    MAURICE MAGRE: Το αίμα της Τουλούζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.