16.6.10

Χαράτσι 20 ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι Κομοτηναίοι στην ΔΕΥΑΚ

Τον μεγάλο νταβατζή κάνει αυτή την στιγμή η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής, καθώς στους νέους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί και έχουν αποσταλεί, καλεί όλους τους δημότες να πληρώσουν … χαράτσι 20 ευρώ σε κάθε λογαριασμό, με την αιτιολογία «πρόσθετα ύδρευσης»!!!

Όπως μπορείτε να δείτε στους λογαριασμούς (κάντε κλικ στις φωτογραφίες), με 25 κυβικά νερού κατανάλωση, ένα νοικοκυριό πλήρωνε 58 ευρώ λογαριασμό, ενώ τώρα πληρώνει 85,50 ευρώ. Πόσο δίκιο είχαν τελικά οι κάτοικοι των οικισμών του δήμου Κομοτηνής, όταν λέγανε ότι «δεν θα πληρώσουμε εμείς τα φαγοπότια του Κοτσάκη»…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/6/10 23:31

    Μια προεκλογική προσφορά του Δήμου Κομοτηνής στους Δημότες που υποφέρουν απο την κρίση. Αντί να μειώσει τα τέλη, να σταματήσει πλέον να χρεώνει το 80% της αποχέτευσης, βάζει και νέα τέλη.
    Συγχαρητήρια Κε Δήμαρχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.