16.6.10

Τα «βρήκαν» οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο ΤΕΕ Θράκης

Το βράδυ της Δευτέρας στην Κομοτηνή και στα κεντρικά γραφεία του ΤΕΕ Θράκης συνήλθε η νέα Αντιπροσωπεία του Τμήματος, η οποία αναδείχθηκε από τις εκλογικές διαδικασίες της 25ης Απριλίου 2010 και αποτελεί το ανώτατο διοικητικό όργανο του Τμήματος. Θέμα της συνεδρίασης ήταν η ανάδειξη των οργάνων της Αντιπροσωπείας και η εκλογή των μελών της Νέας Διοικούσας του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Με πλήρη σύνθεση (απαρτίζεται από 51 άτομα) εξέλεξε το Προεδρείο της που αποτελείται από τους κάτωθι:
Αναστάσιος Αναγνώστου – Πρόεδρος Αντιπροσωπείας, Ζαχαρίας Τσαπνίδης – Αντιπρόεδρος Αντιπροσωπείας, Γεώργιος Τριανταφυλλόπουλος – Γενικός Γραμματέας Αντιπροσωπείας.
Κατόπιν αυτού, εξέλεξε τα εννέα (9) μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος και το προεδρείο της που απαρτίζουν τα μέλη:
Αργύρης Πλέσιας – Πρόεδρος, Νικόλαος Παπαθανασίου – Αντιπρόεδρος, Παράσχος Ευστρατίου – Γενικός Γραμματέας και μέλη οι Απόστολος Βενέτης, Κωνσταντίνος Δέλκος, Μιχάλης Κούγκουλος, Κυριακή-Κλειώ Μιχαλοπούλου, Γεώργιος Παπαδήμος, Μαρία Παπαδοπούλου.
Στην Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο παρατάξεις και έτσι ο Αργύρης Πλέσιας θα είναι πρόεδρος για τους πρώτους 18 μήνες, ενώ για τους επόμενος θα προεδρεύσει ο Νίκος Παπαθανασίου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/6/10 13:10

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

    ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΠΛΕΣΙΑΣ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ κλπ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
    ΟΙ ΟΜΗΡΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΗΚΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ?????
    ΔΕΙΚΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΜΗΔΕΝ)??????
    ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ!!!!!
    ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ????
    ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ????????
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.