21.6.10

Άγχος που έχει ο Μπακιρτζάκης για το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κομοτηνής

Γιατί δεν γράφει άραγε, για τις προσλήψεις που έκανε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στους κρατικούς οργανισμούς ΤΡΑΜ και ΜΕΤΡΟ;;; Σίγουρα ξέρει κάτι περισσότερο από όλους! Έτσι κι αλλιώς γνωρίζει ορισμένα πράγματα … από μέσα! Όταν έχουν κάτι τέτοιους φίλους οι επίδοξοι υποψήφιοι, τι να τους κάνουν τους εχθρούς; Δήμαρχε μου, Δημήτρη μου, πρόσεχε τους! Μην τους δώσεις φράγκο τώρα στις εκλογές! Πόσο μας λείπει ο κυρ Αλέκος από την στήλη. Αυτός τουλάχιστον είχε αρχές και δεν παρέκκλινε ποτέ από αυτές.
Γράφει ο Μιχάλης «Μικροκομοτηναϊικος» Κωνσταντίνου

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/10 18:02

    Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα ομοιάζει η μελλοντική ΤΑ στη Ροδόπη, για την ώρα τουλάχιστο, με αφετηρία τον «Ακρίτα» τον φ….κό και ρ…..ό, την Πολιτική Άνοιξη, το περίφημο» Ταμιείον» της ΝΑ Ροδόπης και βάλε, πως συμπεθεριάζουν όλα τα λουλούδια του Γκιούλ Μπαξέ, ανεξήγητο κι’ όμως αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/10 20:10

    Παιδια,ο Μπακιρτζακης ειναι γνωστος για την πολυτιμη προσφορα του στον Λιτσο.Ολοι οι δεξιοι μπηκαν στο τραινo του ΠΑΣΟΚ,και πριν απο τρεις ημερες εκανε την εμφανιση του ο προισταμενος της Πρωτοβαθμιας Εκπαιδευσης,Κωνσταντινιδης,που με την στηριξη μιας μελαχροινης κυριας,αλλαζει το χωροταξικο που υπαρχει,και στελνουν οπου γουσταρουν αυτοι,τα παιδια της ΣΤ Δημοτικου.Αυτοι μονο ειναι,η κυρια Διαμαντοπουλου,κρατα στην θεση της υπευθυνου Περιβαλλοντολογικης Εκπαιδευσης την γυναικα του χορηγου,Κοτσακη.Απ αυτην περιμενουν την πρασινη αναπτυξη.Θα ειναι ολη μερα στο εκλογικο κεντρο του Κοτσακη.Να τους χαιρεσται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/10 21:25

    Όταν θα βγουν τα μαύρα του δημάρχου θα κλάψουν μανουλες.τότε να δεις ...φωνές απόγνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/10 21:59

    ΕΔΩ Ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ,Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΗΘΕΛΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΜΑ...ΛΑ.AΛΛΑ Η ΠΑΣΚ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 21-6-2010 20 10,ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΚΥΡΙΑ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΙ ΝΔ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΔΙΝΩ,ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΠΡΟΣΟΧΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΔ,ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ.ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ,ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/10 23:37

    Καλά είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τα γραφόμενα του ΧΡΟΝΟΥ. Όλοι ξέρουμε το βρώμικο ρόλο της φυλλάδας αυτής κατά της δημοκρατικής παράταξης εδώ και δεκαετίες. Βασιλόφρονες, χουντάνθρωποι και και παλαιοκομματικοί δεξιοί τύπου Στυλιανίδη την έχουν φερέφωνό τους. Πολύ αξία δίνουμε και στο ΧΡΟΝΟ και στον Μπακιρτζάκη. Και το ότι συνεργάζεται με το Δήμο Αιγείρου το οφείλει στη γυναίκα του που ήταν υποψήφια με τον Αλμπανίδη. Ο Λίτσος τον κληρονόμησε από τότε και σεβάστηκε τις επιλογές του μακαρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/6/10 17:35

    Εσυ φιλε,ξερεις πολλα,αλλα δεν γραφεις.Λεω για το ανωνυμο,που στις 2337,αφησε την συντροφο του για να παιξει.Στυλιανιδης κλπ σε λιγες μερες,Λαμογια.Αγγελοπουλος,Βακνερ,πλοια Λεσβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα κάνει τον... Ηρακλή! Θα βγει γυμνό με το ρόπαλο και θα γ@μήσει και θα δείρει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/6/10 12:31

    Bρήκαν πάλι πεδίο οι λάσπες και οι μπούρδες... σοβαρη συζήτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.