21.6.10

Λυκουρέντζος, Στυλιανίδης, Μαρκόπουλος και Δασκαλάκης οι μνηστήρες … της Ρηγίλλης!

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο, η πορεία προς το 8ο συνέδριο της ΝΔ και ο «κύκλος» του Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη. Στο «γαλάζιο» παρασκήνιο ξεκίνησαν δειλά δειλά οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του γραμματέα, ο οποίος εν τούτοις δεν θα βρεθεί εκτός «συστήματος», αλλά θα αξιοποιηθεί σε άλλη θέση, την οποία όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Καθώς ολοκληρώνονται οι εσωκομματικές διαδικασίες, άρχισαν και ακούγονται τα πρώτα ονόματα των στελεχών στο «κομματικό χρηματιστήριο» που «παίζουν» για τη θέση του Γραμματέα.

Το ιστολόγιο μας, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι μνηστήρες για την ανώτατη θέση στη Ρηγίλλης είναι τέσσερις! Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο διευθυντής της ΝΔ Μανώλης Δασκαλάκης. Όπως καταλαβαίνετε στο συνέδριο θα «πέσουν κορμιά», με τον Κώστα Μαρκόπουλο να έχει το άτυπο χρίσμα του Αντώνη Σαμαρά και τους υπόλοιπους … στο αντάρτικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.